Vuxen poäng



Playdaten gick jätte bra. Minstingarna sov under hela tiden och de större sprang runt och lekte. Det gick faktskt jätte bra förutom att James kastade sand men Natalie var så lugn fast att han kastade sand så det blev inget bråk vilket det ofta blir med andra barn när James sätter igång.

Han var jätte trött när vi kom hem och vi fick ett snabbt besök av Emma och James somnade precis efter att hon gått.
Nu bakar jag bröd. Degen står på jäsning just nu. Sen kommer Leo och hämtar mig för att vi ska tydligen till Fisksätra. Vi ska gå i affärer sa han.
Hmm



playdate



Jag ska köra ett ryck här hemma och städa upp. Senare idag så ska jag förhoppningsvis träffa en tjej som heter Caroline.
Hon hittade mig på familjeliv och skrev till mig för att vi bor på samma gata och hon har en dotter som är 4 år och hon har tvillingar i Benajmins ålder.
Vi båda går ju bara hemma så då är det ju skönt att ha någon att vara hemma med. Ett stort plus är ju också om james går bra ihop med hennes dotter så har han någon att leka med på dagarna när han inte är på dagis.
Han har föresten inte varit på dagis på hur länge som helst men nästa vecka hoppas jag verkligen att Leo kan köra dit honom eftersom jag är uppbakoad på saker på både tisdag och onsdag.
Men nu ska jag som sagt städa upp här. Jag måste snabba mig.

Jag bjuder på den här fula bilden (igen?) på mig, James är ju iaf söt.



Shopping igår




Dolce & Gabbana klänning 4995:-



jeans 199:-




Top 149:-




Top 149:-




Poncho 299:-



Toppen med rolling stones tryck är min favorit. Så jävla skön och over size. Man kan ligga i soffan med den i bara underkläder eller gå ut på krogen i den till ett par jeans. Den är grym och jag älska älskar älskar den.
Klicka er in på hm på en gång och köp en till er själva.


Dolce klänningen kan ni köpa på bubbleroom.



Benjamin fastnade på bild



Jag sitter och kikar runt på facebook och jag upptäckte 3 bilder som Benjamin var med på.





marmelad mamman



Jag mår fortfarande dåligt. Jag hade sett fram emot att det var dagis idag så att jag kunde vila ut men Leo kunde inte köra till dagis så James är hemma idag också. Han har inte varit på dagis på typ 3 veckor nu. Jag ska försöka aktivera honom mer idag men det är riktigt jobbigt när man kännes sig som marmelad.


Dop förberedelser



Jag kom på igår att jag måste börja planera dopet. Vi borde egentligen gjort börjat med det för 2 månader sen för dopet borde hållas nu i october.
Nu hinner vi inte så eftersom att både min mamma och gudmor ska åka iväg en längre tid så bli dopet istället i början av jan. Det är lite mer än 3 månader dit så då har vi en massa tid att planera.



Om ungen får välja



Om James kunde så hade nog han valt att jag alltid skulle ha ont i halsen. Jag kan liksom inte höjja rösten, inte skrika. Bra på det pedagogiska planet men gud vad jobbigt det är när man sitter fast i soffan med en 8 kilos bebis och james börjar sparka på hunden och man försöker få honom sluta och han vägrar lyssna. Fy fan vad jobbit det är.

/förbannad och skriksugen morsa


Världens längsta inköpslista



Jo rå. Kylskåpet är tomt så vi ska åka och handla idag. Eftersom att jag är (försöker vara) så där förträffligt perfekt fru som skiter i halvfabrikat så blir ju faktiskt inköpslistan längre. iställer för att bara skriva köttbullar så ska de ju va färs, ströbröd, lök, ägg. Fast nu ljög jag lite, Jag har bytt ut ägget mot grädde.
I vart fall så ska jag nu också skita i att köpa bröd när det är så lätt att göra själv. Kanske jag kan få Leo att äta frukost på morgonen om han vaknar till nybakat bröd.



Jag och James har precis ätit lunch, halvfabrikat haha.
Nu tittar vi på drömmarnas trädgård och sen blir det sängen. Jag hoppas hoppas hoppas att Benjamin väljer att somna snart han också så att jag får lite sömn.

Jag ska till mamma i kväll och då ska jag lägga upp alla bilder från kameran.
Leo ställde ut på någon mässa i Uppsala i helgen och han fick med sig en tavla hem från en konstnär som målar med Leos färger.
Så jag måste köpa en ram så att jag kan hänga upp den. I hallen tror jag att den skulle hänga bra.
Ojj, nu blev visst inköpslistan ännu längre.


Sjukstuga



Jag skulle ju egentligen till tandläkaren nu men tre fjärdedelar av denna familj är sjuka. Alltså jag, James och Benjamin.
Jag har som ni redan vet halsont som satan. Min sexiga whiskeyröst han bytts ut till "hes tonårig kille som precis gått in i målbrottet". Hemsk låter jag. Stackars min älskling som måste lyssna på mig.

Hela natten har jag varit vaken med barnen. Benjaminhar vaknat av att han själv och jag hostar och James har spytt hela natten. Som tur är så har han vaknat och ropat på mig innan han spytt så att sängen klarade sig fint.

Jag vill inte röra på mig idag men hunden måste ju ut. Fast jag satsar nog på hundgården såhär på morgonen.


Trött och sjuk



När förhoppningarna är låga....



Eftersom att jag är dålig i helsen och känner mig allmänt seg och sjuk så trodde jag inte att denna dag skulle bli sådär jätte toppen. Det blev den inte heller men den sög inte så hårt som jag tänkt mig.
Jag har städat hela lägenheten och lagat en god middag. Det blev lövbiff med sambal oelek sås.
Jag hann träffa Anna en stund också men sen efter att hon gick så blev jag helt slut. Jag ville bara gå och lägga mig men James kom hem Så jag fick ägna honom tid.
Min lilla skrutt, det var inte lätt att få honom att somna.

Imorgon ska jag till tandläkaren tidigt, tidigt.



whiskey röst



Jag är så sjukt hes, jag kan knappt prata och gör jag det så hör ingen vad jag säger.

James är fortfarande hos sin pappa och Leo jobbar så det är bara jag och Benjamin hemma. Vi har precis varit nere i Sigtuna och köpt nya snittblommor.
Jag vill alltid ha färska snittblommor hemma det känns lite mer classy än bara blommkrukor överallt.

Jag ska föresten städa hela lägenheten nu.


Trött trött trött



Jag kom nyss hem från sigtuna. Jag köpte riskakor till ikväll och hämtade ut paketet. Det var en tröjja och ett par kängor, nice!

Jag känner mig helt trött i kroppen så jag ska sätta på mig ett nattlinne och krypa in i min nya mysiga morgonrock.
James är hos sin pappa denna helg så det är lugnt och skönt här hemma. Älskling kommer hem snart och då får faktiskt han laga mat.

Det suger att det inte går att ladda upp bilder på datorn. Jag ska försöka ladda upp dom på mammas dator imorgon så att bloggen inte blir så tråkig.


Inte som en dam



Här sitter jjag hes som en kråka. Anledningen är en liten spinkig finnjävel vid namn Mikael. Vi hade en diskission på FB för några dagar sen om SD. Allt slutade med att han skrev att jag borde ha blvit aborterad.
kukskallen kom iaf fram till mig igår, jag fattar verkligen inte varför. Han skulle förklara sig och bla bla bla. Han frågade om jag var gud och vem fan jag trodde jag var som hade rätt och dömma honom. Förlåt men har inte jag rätt precis som vilken annan jävla människa på denna planet att dömma vilken jävla sd;are som finns. Pucko.
Jag skrek åt honom som den fina dam jag är och hes blev jag på köpet.
Annars var det rätt kul.
Leo jobbar idag och jag sitter men Benjamin. Jag mår ganska bra för att ha kommit hem klockan 4 och sen tagit hand om Benjamin i morse.


Snurrmaja



Jag kan helt klart INTE tänka helt klart.
Jag gick ju ner till Sigtuna för att hämta ett paket men kom därifrån med potatis.
Jag glömde helt bort varför jag hade gått dit.

James skrek som en galen tupp inne på ica för att han inte fick glass. Sen försökte han klättra ur vagnen medans jag försökte betala. Jag sprang därifrån så fort jag kunde.


Jag är jätte trött nu och jag har precis lagt James. Jag sitter bara och väntar på att Benjamin ska somna så att jag kan sova.


Utgång ikväll



Jag är så sjukt trött efter natten. Jag har knappt fått någon sömn och jag är verkligen jätte trött. Men jag är änåd peppad. Ikväll ska jag ut. Så jävla skönt att komma hemmifrån och utan barn i några timmar.
Leo ska vara ensam med barnen så vi får se hur det går. Antagligen så kommer dom ju att sova under tiden jag är borta så det borde ju gå bra.
Nu ska jag gå ut med hunden och ta en sväng förbi sigtuna. Jag har ett paket från hm där som jag inte har någon aning om vad det är.
Spännande


Stackars min misse



Tea gick runt och jamade hela kvällen igår och i natt. Hon slukade 3 skålar mat på kvällen och drack en massa vatten.
Men imorse när jag vaknade så låg det spyor överallt och hon låg på golvet i köket helt utslagen. Jag fick ta henne till veterinären där hon fick dropp. Hon ligger kvar där så jag får hämta henne när hon mår bättre.
Jag borde inte gett henne så mycket mat och vatten när hon inte hade fått något på 3 dygn. Dumma, dumma Elli.


Mer shopping



Jag åkte till Väsby idag igen istället för eurostop och jag köpte lite ytterklläder till James. Mössa, halsduk och vantar. Sen köpte jag ett halsband och ett par örhängen. Jag köpte 2 par väskor, en liten svart och en större grön och ett par skor.

Jag är helt slut nu. Barnen har precis somnat båda två och jag ska bara se kungarna av tylösand och sen blir det sängen. Om jag lyckas somna, Tea är orolig och går runt och jamar men hon lugnar nog ner sig snart.


Det gör ont i mitt hjärta.



Min kisse är borta. Hon har varit borta i ett dygn ungefär. Jag är orolig och om leo var hemma nu så skulle jag gå ut och leta efter henne men jag är rätt låst med 2 barn som ska sova vilken sekund som helst.

Håll tummarna för att Tea Tiger mår bra och kommer hem vilken sekund som helst.



Jag hittade henne i förrådet. hon har suttit där sedan i söndags kväll då leo gick ut dit för att hämta verktyg.
Jobbigt att hon suttit där så länge men skönt att hon kom till rätta.


Blatte Elli



Här sitter jag i soffan i min nya kimono.
Jag ska ställa in disken från igår och göra frukost till James.
Leo åker bort idag till skåne så jag kommer vara ensam ett par nötter (förlåt jag tänkte på SD) jag menar nätter.

Jag ska städa städa städa idag och ta en riktig lång promenad.
Igår efter en massa SD diskussioner på FB så gick jag ner med Ronja till Sigtuna och solade. Jag kände att jag behövde bli lite "blatte" som mina forna vänner så fint kallar människor med utländsk härkomst.
Men jag ska int va bitter.

Idag är det en ny dag och jag ska bara göra roliga saker. James har inte varit på dagis på jätte länge och jag känner att han missar en massa saker. Jag känner att jag inte ägnat honom så mycket tid. Eller jag ägnar ju honom tid hela tiden. Jag är med honom konstant men jag måste jobba lite med hans hjärna. Idag ska vi lära oss om färger. Alltså vad de olika färgerna heter. Jag brukar alltid säga när vi ser en bil eller något annat att "det är en gul bil", eller "det är en svart liten hund".

Jag funderar på att försöka dra mig in till eurostop och köpa mig ett par lösögonfransar eller något annat fint. Men det känns ju som ett väldigt jobb med syskonvagnen. jag brukade ju dra mig för att åka buss överhuvudtaget med James och nu är det ju dubbelt. Dubbelt men barn och dubbelt med vagn.


Nytt i garderoben



Fasiken! jag tog en massa bilder med mobilen och så märker jag att det inte går att överföra de bilderna heller. Något är alltså fel med datorn. Leo får fixa.
Jag har iaf lite nytt  att hänga in i garderoben idag. En kimono som jag alltid önskat mig men aldrig köpt. En mysig svart morgonrock, 3 väldigt fina sexiga nattlinnen, ett vitt linne med en väldigt fin öppen rygg, en röd klänning som inte är så snygg men jag var tvungen att köpa den bara för att den var äckligt billig. Och till sist en beige lång klänning. Jätte fin men passar mest till sommaren så jag längtar redan.
Jag lånar bilder på en del av kläderna från bubbleroom.
Klicka på bilderna för att se dem större.


Det enda positiva med SD's framgångar



Jag har skrivit förut om hur jag har försökt "städa upp" bland mina vänner. Att jag är trött på falska människor som jag umgås med utan anledning.
När SD tog sig in i riksdagen så visade det sig att många utan mina vänner stöttar SD. Det gjorde det mycket lättare med städningen. Jag tror jag har plockat bort typ 17 vänner på facebook på grund av att dom röstat på SD. Det känns skönt och ja, det känns faktiskt lite som att ha nystädat hemma.
Man behövde inte längre fundera på om vänner var falska eller om dom bara var korkade. Man behövde bara logga in på facebook och se vilka som hyllade och vilka som var förbryllade.




Skämmes



SD i riksdagen. Skäms på er sverige.


Det blev Väsby istället



Mamma blev sjuk och fick åka in till löwet. Jag följde med henne istället för Ikea och vi handlade på Väsby centrum istället. Jag köpte 3 lampor, till köket, vardagsrummet och en till James rum. Jag köpte en lekmatta till james och en docka. Sen köpte jag stövlar och en klänning till mig.

Det var en ganska lyckad dag fast James var en riktig stök unge. Han sprang runt och drog ner allt i hans väg och han åkte hiss själv.

Jag tar bilder på allt när det hänger uppe.




Junibacken igår



Igår åkte vi till Junibacken med Leos bror+familj och Leos mamma.
Det går fortfarnade inte att överföra bilder från min kamera så jag tog nästan inga bilder och jag försökte med mobilen men James sprang runt som en galning och det går inte att fånga honom på en bild med en mobilkamera.
Men trevligt var det och Benjamin skötte sig utan gråt och amning under hela tiden vi var där. Sen åkte vi till Leos bror och åt middag.

Vi svängde för bi Maxi också innan middagen och visst självklart köpte vi en Igglepiggle docka åt James. Han vart överlycklig.

Nu ska jag väcka James som fortfarnade sover efter allt spring och lek igår. Sen ska vi promenera och hämta min hund som var mamma igår.
Sen blir det nog Ikea. Hoppas jag iaf.


Kissies tuttar



Är det någon som INTE har sett topless bilden som Amir la ut på Kissie?
Nope trodde inte det heller och alla verkar tycka olika om dom. Att dom ser helt snea ut är ju ett som är säkert. Vissa tror att domser ut så för att hon lyfter lite på ena armen men kom igen, så mycket lyftar hon inte på armen så vi kan konstatera att dom är snea. Men är det rätt åt henne som de flesta tycker.
Nej jag tycker fan synd om henne. Tänk att få såna tuttar efter att ha genomgått en smärtsam operation. Hon är en bitch och bla bla bla men jag tycker verkligen synd om henne.


Och nej, denna bild avskräcker mig icke från att operera mig. Jag har hellre Kissies snea tuttar än att ha 2 hundbajspåsar med en femkrona i.


Kärring varning



Något är fel med min kamera, eller med datorn för kameran fungerar men det går inte att överföra bilder till datorn. Jätte jobbigt jag vill verkligen inte behöva köpa en ny kamera. Tills vidare får jag väl fota med min mobil, men hur kul är det?

Leo skulle komma hem vid 19 idag men nu verkar det inte bättre än att han kommer hem vid 21.30.
Jag, som fick med honom på långpromenad igår måste alltså gå ensam idag.
Men han lovade att vara hemma vid 17 imorgon och att vi skulle gå på en dubbel långpromenad alltså 3 timmar Mohahaha Han vet inte vad han just lovat. Han kommer ligga på gatan och gråta när jag är färdig med honom imorgon!

Nu ska jag göra middag till mig och James och sen bär det av mot sjudargården.


Föresten, jag köpte en oktoberkrans på ica att hänga på dörren. Leo skrattade och sa att den var tantig.
Jag tyckte att den var höstig, färgglad och fin. Så han får tycka att jag är en tant. Jag är glad över min krans och jag ser fram emot att köpa en ny fin julkrans också eftersom att en av Leos små vänner krossade min fina, svin dyra, oanvända, exklusiva, underbara julkrans förra året. Min jakt på en ny börjar redan nu. Kanske jag gör en egen.
Detta år ska vi ha julgran också, det är ett måste.
Oupps, det kanske är lite kärringvarning på mig.


Jag har börjat uppskatta regn



Förut, för bara några månader sen så hatade jag när det regnade. Jag ville inte gå ut och jag blev på dåligt humör fast jag mest satt inne.

Nu har jag upptäckt dessa dagar med regn att jag gillar det. Jag killar sätta på regnskyddet på vagnen och gå ut med hunden på lång promenad. Jag tycker att det känns så friskt och man vaknar verkligen till av en kall dusch, haha.
När vi sen kommer hem så blir det extra mysigt. James kan ta ett varmt bad och sen kan vi sätta oss i soffan och mysa innan han ska gå och lägga sig.

Idag ser det ut som att det blir sol och de är ju skönt det också. Så kan vi sitta ute i lekparken en stund. Nu ska jag ta en snabb dusch och städa upp lite efter igen. Sen ska vi ut, vilket väder det än är.



Manboys



Jag sitter och tittar på Tyra show och dom pratar om "manboys", män som beter sig som småungar.
Dom tar upp en massa olika scenarion och 3 olika alternativ till varje scenrario, så ska tjejerna gissa vilket alternativ dom ska göra om man tycker det är jobbigt när ens kille gör så.
Det sitter en "expert" med som vet svaret, självklart är det en idiotisk man.

Ett exempel var, vad ska man göra om ens kille kastar sina kalsonger på golvet
Jag tyckte alternativet Lägg dom i en påse tillsammans med soporna var bäst men det var tydligen inte så man skulle bete sig för att få sin man att plocka upp efter sig och sluta bete sig som ett lavla latarsel. Utan man ska tydligen fortsätta och plocka upp efter gubben och så kan man be honom göra något annat istället. URSÄKTA!?
Pratar vi om 2-åringar här eller för med James brukar jag kompromissa. Men att en vuxen man kastar sina äckliga kallingar med bajsränder i på golvet och antar att jag ska plocka upp efter honom är ju sjukt. Jag måste liksom undra hur fan man är uppfostrad då. Tänk om kvinnor kastade sina trosor på golvet och lät killarna plocka upp efter oss då jävlar skulle diskussionen låta annorlunda.
Det brukade ligga kalsonger och smutstvätt över hela lägenheten förut. Nu har Leo äntligen fattat var smutskorgen står. Han måste bara lära sig att lägga sina smutsiga strumpor där också för dom liggen fan alltid i soffan.

Jag håller med om att det är jag som ska hålla huset rent eftersom att jag går hemma på dagarna och Leo jobbar men jag är fan ingen slav. Det är skillnad på att ta hand om disken, tvätta, skura, damma eller gå runt som en jävla piga och låta Leo sitta på sin röv och kasta mat och kalsonger på golvet. Plocka undan efter sig gör man bara. James ställer liksom sin tallrik i diskhon efter att han ätit och han är 2 år. Man tycker att man borde kunna förvänta sig samma sak från en vuxen man.


Våran morgon



Jag sminkade mig och klädde på mig.





Det gjorde Benjamin också.



Jag försökte få Ronja att posa för kameran men hon var inte så sugen. (ch pottan står framme så att James lättare ska nå den).





James tittade på sitt absoluta favorit program drömmarnas trädgård. Han tjatar alltid om Igglepiggle.



Och han blev förkrossad när jag, efter 4 avsnitt av drömmarnas trädgård stängde av datorn för att vi skulle ut med hunden.



Jag fick fresta med att gå ner till vattnet och mata fåglarna. Så vi packade ner en halv limpa bröd och traskade ner till sigtuna. Benjamin var vaken och glad, eller kanske inte glad men nöjd.



Det var en del ankor där nere.




James tyckte det var skit kul.



Det gjorde jag med.




Ankorna blev snabbt förälskade i mig och slogs om vem som skulle få kyssa mina fötter.



Det blåste väldans mycket nere vid vattnet så James fick ta min tröjja.




På hemvägen stannade vi vid lekparken eftersom att Benjamin sov så gott.








Nu är vi hemma och tittar på drömmarnas trädgård. Det håller på att sluta så james kommer väl börja gråta snart Tjohoo. Vi ska äta pasta till lunch pch sen ska James sova.


James rum



Så här såg James rum ut.


Såhär ser det ut nu. Alla hans leksaker är inte inne och han ska ju få en ny säng, bokhylla, hyllor att hänga på väggen och fler tavlor. Plastlådorna som står på golvet ska skjutas under hans nya säng sen, men dom får inte plats under spjälsängen.
'




Fina sigtuna



Jag och mamma tog en power walk på 1,5 timme. Vi gick strandpromenad mot slutet och det var så sjukt fint väder. Det regnade men det var varmt ändå och det lyste så fint över vattnet. Jag ska försöka få med mig Leo på långpromenader vid vattet men han jobbar ju jämt så det är önsketänkande.




James tar av sig sina skor själv.


Och tog sen ett varmt bad innan sängen.






Stackars min näsborre



Jag är förkyld och har fått ett sår inne i min näsborre! Fatta hur ont det gör när jag snyter mig.


Nöjd



Jag vill ju så gärna bo i hus. Det är nog min högsta önskan och jag har tjatat och letat efter hus. Men nu när  det börjar bli fint här hemma så känns det inte lika viktigt längre.
Jag har precis städat i James rum. Leo målade klart det igår. Det har alltså stått ofärdigt i en månad. Men nu har jag städat ur det och börjat ställa in hans leksaker. Vi ska fortfarande köpa nya möbler så det är ju inte klart ännu men gud vad glad James blev när vi ställde iordning i hans rum.
- Miiiin ruuuuoo. Sa han (mitt rum).
Jag tror jag behöver lite extra tid med min garderob också. Jag älskar min garderob och det är ett måste när vi köper hus, en fet garderob till mig




Skönhetshysteri



Debatten om skönetsoperationer fortsätter i Lady dahmers och Annas bloggar.
Det är ju känt att jag ska operera brösten. Det har jag ju tjatat om ett bra tag nu. Jag ammar ju Benjamin så det får ju bli när jag har slutat.
Men till saken, jag älskar ju LD's blogg och håller med om det mesta hon skriver men nu känner jag mig lite hjärntvättad. För att efter ha läst ett av hennes inlägg om skönhetsoperationer så skrev jag att jag höll med henne.
Hon skrev att man är en dålig förebild för sina barn om man opererar sig m.m och jag kände mig som världens mest själviska och dåliga mamma.
Men sen läste jag det som Emma Kaagard Kristensen skrev och upptäckte då att jag inte alls tyckte som LD. Jag höll med Emma (som nu finns länkad i menyn).
Man behöver inte se ut som en billig strippa bara för att man väljer att fixa lite här och där. De flesta som har opererat sig syns det inte ens på. Jag vill inte ha bröst som Kissie och Jordan. Jag vill ha större bara. jag är fullt medveten om att jag är en liten tjej. Jag vet att jag inte skulle passa i ett par h-kupor.
Jag gör en massa saker som folk ser som dåligt nu när jag är mamma. Tex att jag fortfarande går på krogen och jag håller ju inte med dom och det gör jag inte i detta fall heller jag kommer fortfarande vara världens bästa mamma när jag opererar mig.
Jag sminkar mig varje dag även fast jag bara ska vara hemma, jag har inte haft min riktiga hårfärg sen jag var 11, jag har tatuerat mig, jag har tur som har så bra naglar annars skulle jag säkert använda det också. Om jag ska ut på krogen har jag lösögonfransar.. Ja, listan kan göras lång och den kommer bli längre. Jag tror inte folk som skönhetsopererar sig vill se ut så här.



Bor vi i en etta?



Igår så städade jag exakt hela dagen. Jag låg på golvet och skurade det med en handuk! Fan vad jobbigt det var.
Och sen valde jag att möblera om i vårat sovrum så att allt fick mer plats. Jag ställde in det lilla soffbordet också så att kan sitta i soffan i sovrummet ibland och kolla på film. Det blev ganska mysigt och våratsovrum ser nu ut som en liten etta ungefär. 
Det röda närmast är alltså våran säng.



Benjamin



Mannen med det långa namnet och jag sitter och tittar på nyhetsmorgon. Varje söndag gör vi detta eftersom att en veterinär alltid är med. Han berättar alltid något man inte vet.
Benjamin är inte vaken lika mycket på nätterna nu han vaknar, äter och somnar om, så som det ska vara. Förut har han ju valnat och varit vaken i timmar. Om några månader kanske vi kan sikta in oss på hela nätter, kanske om vi har riktig tur..
Här har ni bilder på Minmin (James smeknamn på Benjamin) från igår.








The last song



Vi såg The last song igår. Jag har hört att den ska vara skit bra men helt ärligt så säg den. Jag tyckte det var samma historia som alla andra kärleksfilmer. Rik pojke, fattig flicka... ni vet vad jag menar.
Den var skit tråkig och Miley Cyrus störde jag mig mest på eftersom att hon hade dålig hållning och en fuckad mun.


Meningen är att jag ska vila denna helg





Precis som Tea så borde jag också hitta första bästa plats att lägga mig och vila på.
James har åkt till sin pappa över helgen (fy vad ledsen jag blev när jag såg honom åka. Han såg så sjukt ledsen ut) och Benjamin sover. Jag mår fortfarande skit och borde verkligen, verkligen sova. Men så fort James är borta så får jag ett sånt jävla sug att ta tag i saker. Typ röjja i förråd, åka till tippen m.m..


Tea säger hejdå till James.


För övrigt så ser min sambo hemsk ut. Det ser ut som att han har alla sjukdomar i världen. Han är förkyld.
Jag är säker på att han inte kommer röra på sig idag. Eller hela helgen. Om han rör på sig så komer det vara för att gå till toaletten eller åka och jobba.

Wiho nu är Benjamin vaken.


Jävla tiggarungar



Nej nu ska jag inte vara sån, men fan vad trött man blir på allt. Jag trodde jag sklle få gå och lägga mig. Båda barnen som och jag tänkte verkligen precis lägga mig. Då ringer det på dörren. Jag öppnade inte med jag såg att det var 2 ngar med varsin sopsäck. Jag antar att dom samlade pant. Hunden började skälla och självklart vaknar James. Nu är han pigg och jag är så trött att jag inte vet vad jag ska ta mig till.
Jag funderar på att sätta på hög musik och städa hela lägenheten så där överdrivet nogrant.

Men för att gå tillbaka till tiggarungarna. När jag var liten så hade vi iaf vett på att knacka dörr efter 18 då folk var hemma.
Om vi ska se det från den ljusa sidan ändå så kommer Jamesen somna rätt tidigt ikväll. Men det är jag då jag ska vara så där vuxensocial.


Bildbomb från förmiddagen







Vi morgonmös i soffan alla 3.


James spelade lite munspel medans..


...jag klädde på mig.

Sen gick vi på promenad







Vi mötte ett gammalt par som hade likadana träningskläder på sig. Så jävla coolt. När jag och Leo blir gamla så ska vi också ha likadana kläder.


Imsevimse





Jag har glömt berätta att vi nu har slutat använda blöjjor på James. Nu använder James istället training pants från www.imsevimse.se 




Första timmen han hade kalsongerna på sig så bad han om blöjja istället och ville inte alls ha dom på sig. Men nu är han van.
På insidan av kallingarna är det frotté och det är laminerat mellan frottén och tyget så att kiss inte läcker ur när han kissar. Eller det är väl meningen och det fungerar om han bara kissar lite men nör han kissar utan att stoppa så rinner det utanför kanten. Meningen är inte att dom ska fungera som blöjjor utan barnen ska känna att det blir blött så dom fungerar som vanliga kalsonger fast att man inte behöver byta byxor jämt.

Han slipper ju också ha en tjock varm blöt blöjja på sig. När han kissar eller bajsar så kommer han direkt och ska ha av kalsongerna.
Eller som han gjorde igår, tog av sig kalsongerna efter att han kissade i dom och kastade dom i tvättkorgen och han plockade upp dom och började tvätta i handfatet.




James kommer nog aldrig bli en kille som bara låter flickvännen tvätta.


knack knack. vem där? Victoria.



Så, idag kom mensen tillbaka. Eller Victoria som vi kallar den. Nej jag skojjar inte, min man hatar just ordet MENS så nu säger jag Victoria. Jo min man är töntig, MENS MENS MENS MENS MENS.
Det tog typ 4-5 månader för den att komma tillbaka efter James så jag hoppades på detsamma denna gång, men icke. Idag kom den och jag gav gbben i ppdrag att införskaffa skydd. Han kom hem med ett paket Libresse tamponger. Intressant tänkte jag som älskar och är OB frälst. Men n får vi se om Libresse håller måttet eller om jag går tillbaka till OB.


Ny klippt



Jag har ingen tid att gå till frisören. Jag har inte varit hos en frisör och klippt mig sen jag var gravid med James. Jag har klippt mina toppar själv sen dess och gjorde det idag igen. Jag har planerat att gå till frisören hur länge som helst nu, men jag har till och med problem att boka in en tid hos tandläkaren och lyckas få någon som kan passa barnen så frisören känns ju omöljligt.
Jag körde på mittbena idag också.
Leo sa att jag såg ut som en 70-talist.


Sick




Jag mår verkligen skit. Jag har livmodersinflammation och är jätte förkyld. Jag har inte lyckats med något idag förutom att gå ner till sigtuna och handla mjölk. Det gjorde jag bara för att hunden ändå behövde ut.

Det ser ut som ett bombnedslag här hemma och jag borde verkligen städa men jag har så ont och känner mig så svag att jag inte vet om det är värt det. Jag skulle ju kunna försöka tvinga gubben att städa när han kommer hem.
Fast middag måste jag ändå göra.
James fick färdiga köttbullar till lunch, ja vet fy på mig. Jag har ju tänkt att het skippa sån skit. För skit de är det. När man lätt och billigt kan göra sina egna köttbullar så finns det ju ingen anledning till att köpa skit.
Men jag skyller på Leo som köpte dom och jo, visst var det skönt att bara slänga ner några i stekpannan och så var det klart.
Det blir lasange till middag igen. Jag har 1600 g köttfärs att göra av med och jag jag funderade på att göra biffar men jag har ingen potatis.

Benjamin hatar mig idag eftersom att han fått bo i babysittern oochh jag har bara tagit upp honom när han ska ammas eller bytas på och för att lägga honom i sängen för att sova.
Men idag har det handlat om prioritering och jag har prioriterat att hellre roa James. Benjamin skriker inte lika högt och han kan inte slåss hellre.
Bara en dag till och sen ska James till sin pappa. Fan vad jag tänker njuta och vila. Leo får ta Benjamin och så tänker jag ligga i sängen och soffan utan att röra mig. Hunden kan jag lämna till mamma.

Nu blidde detta ett ganska långt inlägg. Jag ska resa på röven och göra middag innan James blir matgrinig.


Min pojkvän är döv



Jag sitter här i soffan med Leo typ en meter från mig. Jag har sagt en massa saker och inte fått en endaste reaktion. Det får ju en att känna sig lite, ja vad ska man säga? Speciell.


BVC






Vi var på bvc idag, jag och Benjamin. Ronja följde också med eftersom att det var bra väder. Inte för varmt eller för kallt och skugga på stora gatan. Så att hon kunde sitta utanför i 15 minuter.

Benjamin väger 7425 g. Han växer och är glad men hon tyckte att han inte fäste blicken så bra.


Scones



Jag gjorde scones till frukost. Jag fattar inte riktigt varför man inte gör det oftare det är ju så lätt och tar ingen tid alls.



7 dl mjöl
3 dl mjölk
4 tsk bakpulver
1 tsk salt
100 g smör

Blanda bakpulver, mjöl och salt. Smula sönder smöret med fingrarna i mjölblandningen så att det blir grötit. häll i mjölk och blanda. forma till platta bullar och skåra ett kryss i varje bulle och gaffla bullarna. In i ugnen i 10 min på 250 grader.




Lasangen som jag gjorde igår




10 st lasagneplattor

För såsen:
1-2 gul lök
1 msk margarin
300 g köttfärs
Burk krossade tomater
1-2 msk tomatpuré
2 buljongtärningar
ca 3 dl riven ost
2 dl lätt crème fraiche
3 dl mjölk
1 tsk basilika/oregano
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar

Värm ugnen till 225°.
Skala och hacka löken. Låt margarinet bli ljusbrunt i en stekpanna.
Fräs lök och köttfärs.
Lägg eventuellt över i en gryta. Tillsätt krossade tomater, tomatpuré, buljongtärningar och örtkrydda.
Koka såsen några minuter.
Blanda i crème fraiche och mjölk.
Koka på svag värme ett par minuter. Rör ner ungefär hälften av osten. Tillsätt salt och peppar.
Med lasagneplattor:
Varva lasagneplattor och sås i en ugnssäker form.
Börja och avsluta med sås. Strö över resten av osten.
Stoppa in i mitten av ugnen i ca 30 minuter.



En väldans fin promenad



Igår tog jag och ungarna en väldigt fin promenad ner till sigtuna.

Bilderna talar för sig själva.

















Det var inte bara James som spanade på fåglarna...


Finland





Imorgon ska Leo till Finland. Han ska ha ett möte och åker jätte tidigt och kommer hem imorgon kväll.
Han ska sno med sig min dator så det betyder att jag kommer känna mig lite halv.

Jag tog en promenad ner till sigtuna idag och gick en längre runda nere visd vattnet. James gick själv hela vägen, fattar inte att han orkade. Det tog lite över en timme att gå ner för vi skulle stanna och titta på allt. Jag tog en massa fina bilder men jag hittar inte kabeln timm kameran (Som vanligt).

Jag gjorde nyss lasange och den blev skit bra. Jag är riktigt nöjd.
jag lägger upp receptet imorgon kväll eller på onsdag.

Hela nästa vecka kommer jag vara ensam då Leo åker till Örebro och Skåne. Det betyder inget dagis för James. Men jag överlever nog, det blir ju inget dagis för honom imorgon heller eftersom att Leo är borta. Det är alldeles för långt att åka med 2 barn fram och tillbaka för att lämna och hämta på dagis. Det tar 40 min för mig att bara ta mig dit.

Nu ska jag ut med hunden och kasta sopor. Sen blir det soffan. Båda barnen sover. Yes!


Att uppskatta varje sekund med sina barn



http://veronicaolin.blogg.se/ jag hamnade på denna blogg och läste bara kategorin "ASTRID". Det var länge sedan jag grät så mycket. Jag grät så jag skakade. Jag har fortfarande en stor klump i magen.


Äskar kundvagnarna på ica maxi



Jo rå, kundvagnarna på ica maxi är helt underbara när man har en liten bebis och en större unge.
Har ni sett en sån här vagn på nåt annat ställe? Inte jag iaf. Man brukar alltid få välja på antingen en vanlig vagn eller en sån med bebisliggdel. Men på ica maxi har dom satt liggdelen på sidan iastället för mitten och har en sittdel för större barnet brevid.





Liten



Igår när vi var nere på våfflan så var James jätte trött och jag var nästan helt säker på att han skulle somna i vagnen på vägen hem, men det gjorde han inte. Han somnade inte heller direkt när vi kom hem.
Men efter en timme ungefär så la han sig i Benjamins babysitter med sina täcken och en flaska blåbärssoppa.



Lunch på våfflan



Medans Leo målade i James rum så gick jag ner till barnen till kyrkogården och mötte upp mamma och hennes vän Marita som planterade blommor på graven.
Vi gick ner till våfflan och åt lunch. Hamburgare för mig och våffla till James.







James har inte sovit idag så jag förväntar mig en riktigt gnällig unge snart.
Vi ska snart åka och handla mat så jag ska skriva inköpslista, så otroligt tråkigt men jag älskar att spendera pengar så jag tycker att det är kul att handla mat. Haha.

Oh hundah har tdligen kissat inne i James rum i natt. Hon har aldrig kissat inne men det är nog för att James proppade henne full med köttbullar igår.


Passa på medans man kan



Nu fungerar tydligen nätet igen så jag passar på att lägga upp alla bilder från kameran för vem vet när det slutar fungera igen.

















Nu ska jag klä på mig själv och James och gå på långis med Ronja.


Vårt internet fungerar inte :( (igen)



Nej, seriöst internet fungerar inte igen. Jag hoppas på att det löser sig snart för jag börjar bli trött på att vara utan nu.
Jag är hos mamma nu och hinner inte skriva mer så ha tålamod mina vänner
puss


Vårat internet fungerar!



Jag skulle kunna lägga upp bilder från kameran men jag orkar helt enkelt inte


Vårt internet fungerar inte :(



Förhoppningsvis så löser vi det lilla problemet snart. Just nu sitter jag hos mamma och betalar lite räkningar.
Benjamin sov nästan hela natten men inte fick jag sova för det. Nej, mina tuttar är ju vana vid att ammas hela nätterna så ja hade sjuk mjölkstockning hela natten och spenderade större delen av natten i duschen.
Pigg är jag ändå och på jätte bra humör!
Nästa vecka ska Leo åka iväg på business till Finland så jag blir hemma ensam med barnen men nu är jag ju van. Jag har ett tandläkar besök inbokat på tisdagen men jag får boka in en ny tid eftersom att jag inte har någon som kan passa barnen.
Jag fick reda på igår att min pappas bästa vän har drunknat i Värmland. Jag har inte träffat honom på flera år men det beror ju mest på att jag inte varit hos pappa på skit länge och när jag väl varit där så har jag bara stannat typ 2 dagar.
På tal om pappa så har jag också fått reda på att han+ hans familj ska rösta på Sverigedemokraterna. Tillåt mig säga What?! Jag har ju alltid vetat att pappa är ganska rasistisk  men att han seriöst skulle gå så långt att han väljer att rösta på SD trodde jag icke.
Man blir fan rädd när man hör folk jag trodde jag kände prata om SD och att dom inte alls e så dumma och har många smarta saker att komma med. Det känns som att jag borde rensa upp bland mina nära och kära lite grann.
Nu ska jag i alla fall  ta en promenad ner till Sigtuna och inhandla lite lunch. Jag ska verkligen sluta äta godis nu och gå rakt förbi godishyllorna i affären, det kommer bli svårt men jag ska fan klara det.
Jag tror inte jag har så mycket mer att säga nu. Vi höres, ikväll eller imorrn. PÖSS


Bloggdesign: Ninas Foto & Form.