Returvara?



Jag är så jävla trött på Benjamin. Jag antar att han är inne i någon växtvecka eller nåt för han bara skriker hela tiden. Han vaknar runt 12 på natten och gråter tills 5 på morgonen med undantag för när man matar honom. Ca 4-5 borkar äter han per natt, helt sjukt. Jag är så trött att jag inte kan tänka klart.

Idag håller jag på att måla om våra matstolar, dom blir vita. Jag är ju i princip helt kameralös så vi får se om jag pallar slänga upp någon mobilbild.
I fredags drog jag ut på krogen. Det var en kul kväll förrutom att jag träffade mitt ex M. Han var precis som förr, jobbig och läskig.
I lördags åkte vi in till stan för qatt prova brudklänning men allt blev misslyckat men jag kom hem med en del andra kläder.


Våran dag hittills




Frukost


Öppna förskolan


Ny person



En ganska rolig historia faktiskt.
Jag skulle byta namn jag hette Ellinor Marie Louise och jag ville byta till Elli och ta bort Marie helt.
Jag och några vänner satt och pratade om saken medans jag skulle skriva på pappret när vi kom in på Vänner avsnittet då Phoebe ändrar sitt namn till Princess Counsuela Bananahamock. Vi pratade om att det säkert inte skulle gå att ändra sitt namn till Princess i sverige eftersom att man inte kan heta vad som helt typ Prickigkorv. Vi kom på den smarta ideén att testa om det skulle gå igenom så vi skrev till ett Princess innan mitt namn.



Behöver jag berätta att det självklart gick igenom? Jag fick en chock, alla skrattade och Leo blev sur. "Man skämtar inte om sånna saker" sa han. Men jo det gör tydligen jag så nu heter jag...

Glöm nu inte att buga och niga varje gång ni ser mig.


Dagiskoll



Dagiset jag kollade på idag var jätte fint. Det verkar skit bra och jag hoppas vi får 2 platser där tills hösten.
Tänk att jag kanske får se James och Benjamin gå luciatåg nästa vinter, det får man inte på deras nuvarande dagis.
Personalen verkade gullig och barnen verkade ha kul.
Nu sover Benjamin, stackars unge är ju jätte trött han har varit igång hela dagen men nu när vi hämtat James från dagis så kan han äntligen få sova ostört. James har fått 2 nya filmer idag också, Flykten från hönsgården (tror jag den heter) och en till Nalle Puh film. Han avgudar ju den där Nallen och sitter och småhoppar i soffan i väntan på att Benjamin ska vakna så att han får kolla på den.
Nu ska jag städa igår vände jag upp och ner på lägenheten i jakt efter min plånbok så det ser ut som att en elefant har sprungit lös här inne.


Nu händer det grejjer



Idag ska jag och Benjamin till dagiset i brännbo och hälsa på sen ska vi skynda iväg till banken eftersom att jag tappat mitt kort och jag måste beställa ett nytt och hämta ut lite pengar. Sen ska vi kanske iväg och träffa Anna och senare så ska faktiskt JAG för en gång skull hämta James på dagis.
På torsdag ska jag till hotell Kristina föör att kolla in deras teater. Vi letar ju lokal till bröllopsfesten.

En däckad James med handen i sockerskålen.


13:e dagens bild: Du och någon klasskompis




Jag umgicks typ inte med någon i min klass förutom Hanna så det finns nästan inga bilder på mig och ngon annan än henne.
Jag hade svart hår, nitjacka och pojkvännens byxor, nice


Bröllops planer



Sommaren 2012 ska vi gifta oss. Vi har bara lite över ett år att planera det på och tiden rinner bara iväg.
Imorgon ska jag ringa runt till lite lokaler och be om att få komma och titta. Sen ska jag ringa olika stall också.

Imorgon bli det ÖF på morgonen och sen ska jag hem och ringa runt. Förhoppningsvis så hinner jag förbi banken imorgon eftersom att jag tappat bort mitt bankomatkort.

På tisdag ska jag till ett dagis i Brännbo och hälsa på och se om det är något för oss.


Nu har James och hundarna åkt iväg med min mamma så jag är ensam med Benjamin eftersom att Leo står på mässan idag igen. Jag ska äta lunch nu och sen passa på att städa innan James kommer hem igen. Då hoppas jag att jag mår bättre för just nu känner jag mig riktigt dålig, typ illamående och hängig.
Benjamin har varit grinig också men efter att han åt 3 burkar mat så blev han på bättre humör. Få se om mat ändrar mitt humör också.


Jag kan inte vara rädd hela tiden



Anonym om Vad vi hunnit med.:
Vore smart att ite lägg aut bilder på barn utan kläder?




Jag antar att det är denna bild som lilla anonymisen menar. En ganska gullig bild eller? Tanken att det skulle vara fel att lägga upp den här bilden har inte ens slagit mig. Varför skulle det vara fel? Ser man något opassande?
Jag ser iallafall bara ett glatt litet face, en bar mage, en höft och ett ben.
Visst finns det folk där ute som tänder på nakna barn men då finns det gott om bilder som "visar mer". Skulle det vara mer ok om han hade blöjja på sig för egentligen skulle det inte göra så stor skillnad eller?
Jag ser i en massa föräldrabloggar hur man har satt en plump precis för barnens kön och det förstår jag men det finns liksom ingenstans för mig att stta en plump på denna bild. Är det höften jag skulle censurera då eller?
Jag kanske borde passa mig för att låta barnen springa nakna på stranden också för det kan faktiskt sitta en peddogubbe och runka i en buske eller hur?
Som jag skrev så är jag verkligen för att censurera kön om det skulle råka fastna på en bild men det finns inget på denna bild. 

Kanske jag borde censurera de här bilderna också?









Nakna ungar finns det gott om hemma, på stranden, i badhuset, i trädgården, på tv, i reklam...
Att någon peddo gubbe skulle leta sig just till min blogg för det känns rätt långdraget när det skulle räcka att gå in på natusan eller barnängens hemsidor.




Äntligenhemma mässan



Leo ställer ut på äntligenhemma mässan så igår följde hela familjen med och tittade.
Jag trodde det skulle vara större och mer saker men det var rätt kul ändå. James skötte sig exemplariskt ända tills slutet då han blev grinig.
Han fick en helium ballong inne på mässan som han tjatade om att få släppa upp utomhus så det gjorde vi på parkeringen. Knäppa unge som vill bli av med sin ballong, det brukar u vara tvärt om att ungarna gråter när ballongen flyger iväg.


James har förstört min system kamera så därför har jag bara mobilen.



En dag på ÖF



Vi var på öppna idag igen, det var mycket mer barn än i måndags men det gick bra och James blev inte så stressad som han brukar bli av många barn.
Benjamin blev lite gnällig när vi kom hem Men jag tror att han bara är trött. Jag ska verkligen städa nu hela dagen. Jag ska städa varje litet hörn av lägenheten på jakt efter postnyckeln och mitt bankkort. Jag ska gå igenom varenda centimeter av den här lägenheten. Jag ska börja med bokhyllan, ta ner alla böker och torka av alla hyllplan och sen ska jag sätta böckerna i storleksordning precis som Leo vill ha dom :p

Leos lilla BFF kommer hit idag så jag tänker lämna killarna ensamma och gå ut en stund  ikväll.





James och Elina på öppna idag


Ängeln Jonathan



Åh, Fy fan för familjeliv. En av trådarna handlar om det hemska som hände Jonathan, han drunknade i badkaret medans hans pappa var med inne i badrummet.
Komentarerna haglar om hur dåliga föräldrar dom måste vara som LÅTER sitt barn drukna.
Jag hittade mammans blogg och hittade inlägget om i fredags när han dog. Fy fan vad hemskt, jag fattar inte hur dessa "perfekta" föräldrar tänker när dom sitter och skriver sånt. Pappan till Jonathan mår säkert redan dåligt som det är.

Här kan ni läsa Jonathans mammas blogg.
Här kan ni läsa tråden på fl.
Här kan ni läsa artikeln i tidningen om det.


12:e dagens bild: En bild på din vardag




En morgon


Hur var eran alla hjärtans dag?









Vad vi hunnit med.



Trots sjukdom och gnäll så har vi hunnit med en del saker.


Lekt i snön




Sminkat oss



Somnat på golvet



Lekt på golvet



Klättrat på bilar



Klättrat på hundar



Vi har varit charmiga








Vi har lekt på Barnens Djungel



Vi har ätit jätte god mat men världens godaste kalla sås



och sist men inte minst, Vårat akvarium sprack så jag var tvungen att måla om bänken som det stod på.

Före



Efter


Idag är det alla hjärtans dag och jag hade planerat en massa saker men att vara ute och få alla de här sakerna fixade i det här kalla vädret känns sådär. Kvällen blir nog bra ändå.
Vi har precis varit nere på Öppna men Fanny och Anna.
Nu ska jag städa hemma som vanligt och hoppas på att jag hinner trycka in en till träff med Anna idag men det ser mörkt ut, jag har verkligen en massa att göra.



11:e dagens bild: En person du kan berätta allt för





Mitt i prick



Anna har skrivit ett väldigt bra inlägg som förklarar genus. Läs och förstå. Jag länkar detta inlägg i min meny också, under genus.


Benjamin är jätte sjuk



Om ni undrar varför mitt liv verkar stå still så beror det på detta.

Sjukhusbarn


10:e dagens bild: Någon du tycker är väldigt snäll





Tomten såklart! Han måste ju vara typ världens snällaste som ger så många julklappar varje år.


9:e dagens bild: Någon i din släkt




Min söta lilla kusin som jag inte träffat på flera år


8:e dagens bild: En person som du saknar





Tiden går så fort



Det kändes som igår som James var nykläckt och nu är han redan en gammel gubbe









Nu börjar han gå mer åt schimpans hållet.



Tyg och dagis drömmar





Åh jag vill ha en massa tyger nu! Och en sy docka. Nu har jag haft min symaskin sen december och den är fortfarande aldrig använd av den enkla anledningen att jag inte har några tyger.
På min önskelista står nu tyger och en sydocka, skit i att det varken är julafton eller min födelsedag, jag vill ha.

Jag har också idag kontaktat ett dagis i Brännbo som heter karusellen. Jag har praktiserat på det dagiset för länge sen och då tyckte jag att det sög och sen har jag hört en massa dåligt om det men nu börjar ja bara höra fina, bra saker om det och jag har läst om det på hemsidan och det ser fint ut.
Dom sa att jag skulle ringa tillbaka i eftermiddag och boka in en tid som jag skulle kunna komma och hälsa på, titta och fråga en massa saker.
Om båda barnen började där så skulle det inte vara några problem med lämning och hämtning eftersom att det bara tar en kvart att gå dit.
De här senaste 2 veckorna har ju tex James varit hemma från dagis bara för att leo inte kunnat köra och det tar 45 minuter med buss dit för mig. Det skulle vara så skönt att kunna lämna av James på dagis på morgon promenaden och hämta honom på eftermiddags promenaden.


Nu ska jag plocka lite här hemma sen ska vi gå ut och posta lite brev och leka en stund på lekplatsen.


Nöööjd eller?



Nu uppdaterar jag men en wallpost från facebook så ni vet vad som händer i mitt liv.





Fanny
UPPDATERA BLOGGEN FÖR BÖVELEN!
    • Elli Coleman A men va faaaan jag gjorde ju det igår va fan jag har ju för fan sjuka ungar och hundar och inget jävla vatten! Jävla fittsigtuna har stängt av mitt jävla vatten! När jag har fucking sjuka barn och törstiga hundar! Kan dom inte tänka eller jävla idiotrövar! Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan vad förbannad jag är!
      5 minutes ago


Barn



Idag har carro varit här med sina barn, 3 stycken har hon. Det var skönt att få sällskap och bra att James fick leka av sig lite.

Alla barnen förutom Natta.




:)





Nu har James kommit hem, han sitter i min säng och tittar på Pelle Svanslös.
Benjamin äter på Leos bandyklubba och jag funderar på när jag ska orka resa mig och börja med tvätten. Vi ska promenera ner till Sigtuna om ett tag och sen kommer Carro + barn hit och fikar.
Tiden går så jävla snabbt och jag hinner liksom inte med nånting. Skit jobbigt.
Jag skulle föresten bli jätte glad om någon kunde springa förbi med en klotång till oss. Leo tog sönder den förra och mina hundar skulle nog uppskatta att få sina klor klippta.


Morgonrutiner hos fam Coleman



Idag har James sovit borta hos sin mormor och jag har varit med en sjuk Benjamin men i vanliga fall så ser våra morgon rutiner lite grann ut såhär.

James vaknar ca kl 6 och störtar in i vårat rum och väcker mig och Benjamin.
Jag sätter ungarna framför tv;n (Hujeda mig) och börjar göra iording mig själv, ni vet kläder och smink.
Jag är snabb på morgonen så det tar ca 10 min sen gör jag frukost till ungarna och försöker äta själv.
Sen klär jag på ungarna och vi går ut på promenad med hundarna.







7:e dagens bild: En bild som du aldrig lagt upp




Bild från i julas när vi var i Örebro. James leker med en ballong inne på vårt rum.


6:e dagens bild: En bild på du och en vän du inte varit med på länge




Hanna
Alltså de vänner som jag inte varit med på länge räknar jag egentligen inte som mina vänner längre. Det finns liksom en anledning till att vi inte ses längre.
Den enda vännen jag kan tänka på som fortfarande är min vän men som jag nästan aldrig träffar är Hanna.
Det var jag och Hanna förut, varje dag, varje sekund under flera år men sen gled vi isär. Vi bor i samma stad bara några minuter ifrån varandra men springer aldrig på varandra och vi hörs nästan aldrig heller.
Just nu tror jag att hon är i Indien eller nåt. Jag kan sakna tiden vi hade men jag saknar henne inte så mycket nu. Hon finns ju liksom inte i mitt liv på det sättet längre.


Äckliga skit tv



Någon av American pie filmerna går just nu på 3an. Jag kräks.


5:e dagens bild: En gammal bild på dig själv




Jag var typ 15 tror jag, blond och rosa.
Jag och Maja hade bråkat med våra pojkvänner och dissade att följa med dom på en middag. Vi åkte helt enkelt iväg och köpte en engångsgrill och mat och satte oss på stranden och grillade och bada.
Senare på kvällen så kallade min pojkvän mig för fitta på telefon och när hans vänner sa till honom att säga något snällt istället så sa han "Jag är fin i håret".


Glad



Just nu är jag bara så jävla glad


Armbandsverkstad



Vi skulle egentligen göra halsband men det blev armband istället.



Semestern är planerad



Jag har redan planerat vår semester för i sommar. Lite tidigt kanske jo jag vet men vad gör man inte för att vara ute i god tid. Våren brukar svischa förbi så fort.
Förra sommaren så åkte vi ju ut på en kort husvagnssemester med Leos mammas gamla 70-tals-husvagn.

Bilder från ölandssemestern med världens äldsta husvagn.

Ser ni att Benjamin har samma sparkdräkt på sig som James på bilden i inlägget innan?









Det var faktiskt lite mysigt men om vi hade haft en annan husvagn lite mer från 2000-talet så kan jag tänka mig att det skulle ha varit ännu bättre.
Så nu har jag ägnat rätt mycket tid åt att kolla på husvagnar och uthyrningsställen för nu tänkte jag köra på samma sak i sommar också fast lite mer lyx. Jag hoppas också att vi är ute längre än 5 dagar.

Jag skulle inte ha något emot att bo i en sån här i sommar.


Bilderna kommer från Kabe.



4:e dagens bild: En bild på en konstig tid i ditt liv




När jag blev mamma.
Att gå från att inte ha något att göra på dagarna förutom att hänga med kompisar och festa (jag festade alltså utan att överdriva nästan varje dag) till att ha en liten James att ta hand om, att tappa 4/5 kompisar, att bara gå ut någongång ibland, att pappan till min bebis blev tillsammans med min bästa vän sen 7 år tillbaka och att inte kunna tänka bara på mig själv hela tiden.
Det var konstigt att genomgå en så stor ändring på en så kort tid.


Dagens planer



Vi har precis vaknat och jag ska fortsätta med det jag jorde igår. Eftersom att allt är utrivet ur förrådet så ser det ut som ett helvete här.
Klockan 3 ska vi vara nere på vårdcentralen och kolla om Benjamin mår bättre, hoppas vi slipper vänta så länge.
Sen hoppas jag att det kommer en person och hämtar vår bäddsoffa. Bäddsoffan i förrådet är liksom den enda saken som är för stor för att jag ska kunna göra mig av med den själv.
Sen ska jag be gubben ta hem lite spackel till mig så att jag kan spackla.
Det kommer nog bli skit bra, Leo är dock inte så jätte på idén om att Benjamin ska sova i ett förråd.

Så här ser ena delen av förrådet ut nu.


James rum



Jag har ju som sagt rotat, och möblerat om idag och såhär blev James rum.





3:e dagens bild: En bild på någon i din familj




Min mamma


Du uppfostrar en mobbare!



När jag tjatar, lackar ut och förespråkar genus så får jag ofta höra att jag borde göra som jag vill med mina barn men inte tjata på andra föräldrar att göra som jag. Det skulle jag egentligen kunna göra, i ärlighetens namn så bryr jag mig inte så mycket om andras barn om det inte är så att dom verkligen kommer till  skada. Men genom att föräldrar i min närhet lär sina barn att rosa bara är till för flickor så kommer mina barn antagligen få höra det också.
Pojken/flickan som fått höra det från pappa/mamma kommer kanske en dag stöta på en pojke i en rosa blommig tröjja och säga att "rosa är bara till för flickor".  Barn är jävligt elaka och jag mår dåligt över att dom troligtvis kommer att få ta en massa skit pga av det dom har på sig, bara för att en del ungar har så jävla dumma föräldrar.



Bollen är i rullning



Jag har börjat städa ur förrådet åch jag måste bara säga Åh shit vad skänt det är att kasta saker!
Att bestämma sig för att kasta saker är svårt eftersom att man alltid tänker "kanske kommer vi använda den där" men det händer ju aldrig så då kan man lika gärna göra sig av med skiten och köpa en ny om man verkligen skulle behöva en någon dag.

Sakerna bara flyger ur förrådet och en del har jag nu lovat att ge bort till folk mot att dom komer och hämtar skiten så nu hoppas jag bara att grejjorna försvinner snabbt. När allt är borta så ska jag spackla och måla och sen kan Benjamin flytta in. Det enda negativa med det där rummet är att det inte finns något fönster men annars så är det som vilket rum som helst med snetak.

Nu ska jag lägga James och sen fortsätta med städning och röjjning.

Jo, jag körde på rött läppstift idag också. Är man cool så är man liksom.

Minus med dagen: Leo kommer bli sur när han ser att jag startat ännu ett "projekt".
Plus med dagen: James sket för the first time på pottan idag (som åkte fram pga av röjjningen i förrådet)


Så jävla trött på det här



Nu har jag kommit på anledningen varför det är så jävla svårt att hålla städat här hemma. Det finns liksom inga förvaringsgrejjer. Benjamin har tex inget rum och all skit ligger överallt. Vi har också en massa jävla skit som tar en helvetes massa plats.
Om jag inte har helt fel så står "grovsoporcotainern" här någonstans i området vilket betyder att jag ikväll kommer springa som en tok och kasta skit.
Jag har bett Leo om att ta hit sitt släp så att vi kan bli av med allt skit men det har inte hänt så jag får ta saken i egna händer. Vi har också bestämt oss för att göra oss av med vårat soffbord och köpa ett nytt, kasta vårat matbord och köpa ett litet till köket och ett större och ha i vardagsrummet, göra oss av med bäddsoffan.

Nu skiter jag i vad Leo säger om  att Benjamin ska få ett eget rum. Det är jag som går runt här hemma 24/7 så jag borde väl ha mest koll på vad som behövs? Nu ska allt ur förrådet ut och så ska jag göra fint där inne så att Benjamin får ett eget rum. Han kommer troligtvis att sova med oss ett tag till för jag kommer nog inte palla springa fram och tillbaka i lägenheten på nätterna men fan vad skönt att slippa Benjamins kläder i vardagsrummet och hans leksaker som tar upp all plats i James rum.


Tino



Jag borde antagligen lägga mer ner tid på Tino eller på hundarna överhuvudtaget. Kvällarna borde jag ägna minst en timme åt att bara träna dom men då lockar ju soffan, men jag ska bli bättre nu till våren. Tino har hunnit bli ganska stor nu, eller han ör ju fortfarande liten men han växer som satan. Skäller gör han också, minsta lilla ljud så rycker han upp oc gapar och Ronja springer givetvis efter.
Han påminner mig sjukt mycket om Stella (min gamla nakenhund) dom är så lika i hur dom beter sig.



Penicillinbarn



Igår så gick vi ju till bvc alla 3, dumt får man väl säga eftersom att man inte får ha sjuka barn där. Jag hade verkligen ingen aning om det men dom skickade iväg oss några meter till vanliga vårdcentralen där vi fick vänta i evigheter i ett litet rum. Det var sjukt jobbigt att ha James i det lilla undersökningsrummet utan något att leka med. Han pillade verkligen på allt man inte fick pilla med.
Efter några stick i fingret och ett halsprov så konstaterades det att Benjamin hade någon sorts infektion i kroppen + en begynnande öroninflammation.
Nu går Benjamin på hostmedecin och penicillin. Hostmedecinen gjorde verkligen skillnad i natt, han vaknade bara en gång under hela natten.

Idag ska jag ägna hela dagen åt städning eftersom att jag inte lyckats ens plocka lite under tiden som Benjamin varit sjuk.


2:a dagens bild: En bild på dig själv





Trot eller ej men det var faktiskt James som tog den här bilden. Den blev tagen i dec 2010.
Han tjatade som en galning om att få ta en bild så jag ställde honom på soffryggen och visade var han skulle trycka. Jag höll i hans ben så att han inte skulle trilla, han blundade med båda ögonom och detta var det som blev.


Bvc order



Vi har precis varit hos veterinären med Tea för att få bort hennes stygn. Det var en hund som dog medans vi var där, det var helt sjukt.
På tal om sjukt så ska vi gå ner till bvc med Benjamin. Det är på Leos order, jag känner inte riktigt att det är nödvändigt men det gör som sagt han.


Jag är på så fruktansvärt dåligt humör.. Benjamin som är sjuk, James är riktigt jävla jobbig och av någon anledning så utnyttjar hundarna detta och beter sig som grisar som med.
Idag är det andas och blunda som gäller. Jag har så sjukt dåligt tålamod när jag är trött. Nu håller James på me nåt skit, kul måste dra blääää


03.50




Här sitter vi, Benjamins feber ligger på 39,7 och jag har precis gett honom alvedon. Det verkar inte som att jag ska få någon sömn denna natt heller. När jag säger ingen sömn så menar jag ingen sömn. Man kan säga att jag nästan inte ens gått och lagt mig.
Om några timmar ska vi vara hos veterinären med Tea för att bort stygnen. Inget dagis denna eller nästa vecka för James heller eftersom att Leo jobbar inne i stan. Så  jävla underbart.


Bloggdesign: Ninas Foto & Form.