Vad fan ska jag göra nu?



7 timmar är det längsta jag någonsin har varit ifrån Benjamin och idag åkte han och Leo till sjötorp utan mig och James. Benjamin ska alltså vara borta i 3 dagar.
Jag är lite orolig, inte för att leo inte ska klara av att ta hand om honom men för att han ska sakna mig och för att mina tuttar kommer sprängas. Jag lär ju få sitta och pumpa en hel del.
Imorgon åker James också till sin pappa så jag blir helt ensam hela helgen och jo, det är väl ganska skönt.


Jag fick bära ut en sovande Benne till bilen.


för övrigt så gick james påskkärring igår med Olivia och Natalie. Så här såg det ut.

Jag kastade allt godig han fick på sin runda.
han slängde det på golvet i hallen och vägrade plocka upp efter sig så jag gav honom en chans till och hotade med att kasta det och när han inte lydde så var jag ju tvungen att kasta det.

Imorgon vet jag inte vad jga ska göra. Jag lär ju sova hela helgen nu när jag slipper ungar.



Hoppas det bara är för mycket socker



James är magsjuk.... Eller så åt han bara för mycket socker igår och jag hoppas såklart på det senare. Han kräktes iaf igår kväll i natt och denna morgon så det lutar mer åt magsjuk hållet.
Det är synd för det ser ut att bli en skit fin dag med en massa sol. Meningen var egentligen att vi skulle gå ner till öppna men det känns ju inte som en så bra idé nu.

Igår var vi iaf hemma hos mamma en stund.



Därav det stora socker intaget.






Nu ska jag bädda ner mig i soffan och vila lite. Som sagt, jag har varit vaken större delen av natten.


Nu känns det verkligen som vår





Blad i mitt påskris!


Jag har en massa saker att ordna upp



Anledningen till att jag är så dålig på att blogga är för att jag har haft en massa att göra. Tex så har inte min telefon fungerat och nu när den gör  det så hittar jag den inte. Det är en massa sånt där små tjaffs som tar upp all min tid.
Båda barnen är lite sjuka också och idag tänker jag lägga ner all min tid till att hitta den där jäkla telefonen. Idag ska jag tvätta förstrene också medans det är mulet.
Sen är det faktiskt inte så kul att blogga utan kamera och jag har ju inte ens min mobilkamera just nu.
Jaf fick också nyss reda på att Leo ska åka till Tyskland under en hel vecka, vilket suger för mig.


Vårgarderob



Nu är det hög tid för båda killarna att förnya sina garderober så jag har klickat hem en del från hm som förhoppningsvis snart dimper ner i brevlådan.
Det blev en massa fina pikétröjjor, koftor och jeans. Benjamin har jo storlek 80 men kan ha storlek 86 så jag beställde bara i 86 och James har ju 92. Bara en storlek som skiljer killarna åt.
Jag klickade även hem ett par badbrallor till James, eller badshorts kanske jag borde skriva eftersom att jag valde det istället för små tajta speedos. Benjamin ska också få ett par men där behövs det ju något tajs som håller inne kommande rumpkluttar m.m.  




Jag klickade även hem lite till mig själv, jag kände mig nästan tvungen när det var så mycket reor.





James är hos sin pappa nu, Benjamin sover och Leo är på jobbet så man tycker kanske att jag borde passa på att sova men icke. Det går inte när det springer grannungar här var femte minut och ringer på dörren föör de minsta sakerna man kan tänka sig. En av ungarna som ringde på nyss gjorde det för  att berätta att hon hade ramlat, hon var inte ledsen eller skadad på nåt sätt hon skulle bara berätta det. Jag försöker hålla masken men det är inte så lätt när man hör hur Benjamin börjar vakna av allt ringande och hundskall.
Nu står iaf städning på schemat och sen blir det nog en promenad.

Igår var jag föersten ute och sprang med Carro. Vi skulle ta hela vibyrundan och det gick ganska bra. Jag tänke köra samma sak ikväll.


Nu är det vår!





Äntligen är det vår!
Som jag har längtat efter att kunna gå ut till lekparken och slippa blöta hundar. James är ute nästan hela dagarna och det är ju skit bra.
Vi har precis kommit hem från öppna förskolan och nu ska vi inte göra något speciellt, bara städa. Ojoj vad mycket städ jag har framför mig idag, det är nästan så att jag får lite ont i huvudet av att bara tänka på det men det ska iaf göras.

Här är alla mina bästa vårtecken.

När dom sopar bort allt grus från vägarna. Det är så jävla skönt att springa och först och främst dra vagnen på ren asfalt.

Doften av våt asfalt. Det luktar sommar.

Blommor såklart. När blommorna vågar titta upp så vet man att det är dags att kasta in vinterjackan i garderoben.

Flyttfåglarna kommer hem igen. Helt klart det bästa tecknet. Jag blir alltid så ledsen när dom flyger söderut och blir alltid lika glad när jag ser dom komma hem igen.


Tandtrollen kommer!!!! (Dum mamma)



Igår vid läggning så gjorde jag något dumt som jag fick ångra. James vägrade som vanligt borsta tänderna och ingenting fungerar ju. Att sätta sig på honom, hålla fast och bända upp munnen på honom känns ju lite sådär kul och pedagogiskt så jag tänkte att jag istället skulle förklara för honom varför man måste borsta tänderna och jag berättade lite om tandtrollen som kommer och äter upp tänderna om man inte borstar riktigt rent. Jävligt dum idé.
När jag sen skulle lägga honom i sängen så började han gallskrika om trollen som kommer och biter honom. Jag försökte att det inte kommer några troll nu eftersom att han borstade tänderna men det fungerade inte. Leo förklarade för honom att det inte finns några troll men James trodde stenhårt på att det fanns troll så då sa vi att det bara finns pyttesmå troll och som är snälla. Ingenting fungerade och han bara grät och grät, vi testade till och med med välling (som han slutat med) men han var så rädd att han skakade. Till slut så la jag mig med honom i sängen med hopp om att han då skulle somna men jag fick ligga där med en klar vaken James i 45 minuter och stirra i taket.
Sen började ju desperate housewifes och det kan jag ju inte missa så vi bäddade åt James i soffan och där fick han ligga (också vaken) tills vi alla gick och la oss i våran säng.

Jag kan ju bara hoppas nu på att han glömt tandtrollen ikväll.


Sockersug



Jag har inte köpt eller ätit godis på flera dagar. Det låter kanske lite, herregud några dagar utan socker är väl inget. Men för mig som äter socker hela tiden så har det varit skit jobbigt. Jag har haft huvudvärk och det kryper i hela kroppen på mig och nu orkade jag inte längre. Men eftersom att jag har feber idag och ont efter den där jävla spiken i foten så blir det svårt för mig att pallra mig ner till staden så slängde jag ihop en kladdkaka på typ 3 minuter som nu står i ugnen. 



Denna dag ser nästan precis ut som igår. Jag är sjuk och ligger mest och tycker synd om mig själv medans james är på dagis.


Jag vill verkligen ha hus



Jag vill verkligen ha ett hus nu. Jag känner mig så äckligt jävla sugen på ett hus att jag inte riktigt vet vad jag ska göra med mig själv. Om dagarna hänger jag inne på styleroom och tittar på en massa inredning. Jag har en liten anteckningsbok som jag alltid har med mig som jag skriver ner allt jag gillar i.

Vi funder på ett speciellt hus just nu men det kan bli svårt för oss att få det pga en massa olika saker. Men jag hoppas ju såklart att det kommer lösa sig och att vi kan flytta in. Det skulle vara så jävla kul eftersom att huset är riktigt gammalt och inget är ändrat sen 40talet typ. Det skulle vara så kul att bo där och sakta men säkert göra om i alla rum och senare i framtiden bygga ut.



Där slog vi foten på spiken (Eller hur var det nu?)



Jag trampade på en spik igår. En spik som av någon anledning stod rätt upp och kördes långt in i min fot. Det gjorde ont som i helvete och gör det fortfarande.



20 grader



Jag har hört flera personer prata om hur fint väder det skulle vara i helgen. När det inte blev så ja då skulle det tydligen bli JÄTTE fint väder på måndag.
Ja, jag kan iallafall inte se någon sol idag, det ser mest kallt och ruggigt ut.
Därför stannar vi inne idag.
Vi ska städa och kolla på film hela dagen och det känns väldans bra. Imorgon ska jag inte heller planera något utan bara sova medans James är på dagis. Jag känner mig fortfarande bakfull sen i lördags (vi drog till kc och jag blev alldeles för full).
Nu tänker jag ta världens längsta dusch med James.


Bloggdesign: Ninas Foto & Form.