Manboys



Jag sitter och tittar på Tyra show och dom pratar om "manboys", män som beter sig som småungar.
Dom tar upp en massa olika scenarion och 3 olika alternativ till varje scenrario, så ska tjejerna gissa vilket alternativ dom ska göra om man tycker det är jobbigt när ens kille gör så.
Det sitter en "expert" med som vet svaret, självklart är det en idiotisk man.

Ett exempel var, vad ska man göra om ens kille kastar sina kalsonger på golvet
Jag tyckte alternativet Lägg dom i en påse tillsammans med soporna var bäst men det var tydligen inte så man skulle bete sig för att få sin man att plocka upp efter sig och sluta bete sig som ett lavla latarsel. Utan man ska tydligen fortsätta och plocka upp efter gubben och så kan man be honom göra något annat istället. URSÄKTA!?
Pratar vi om 2-åringar här eller för med James brukar jag kompromissa. Men att en vuxen man kastar sina äckliga kallingar med bajsränder i på golvet och antar att jag ska plocka upp efter honom är ju sjukt. Jag måste liksom undra hur fan man är uppfostrad då. Tänk om kvinnor kastade sina trosor på golvet och lät killarna plocka upp efter oss då jävlar skulle diskussionen låta annorlunda.
Det brukade ligga kalsonger och smutstvätt över hela lägenheten förut. Nu har Leo äntligen fattat var smutskorgen står. Han måste bara lära sig att lägga sina smutsiga strumpor där också för dom liggen fan alltid i soffan.

Jag håller med om att det är jag som ska hålla huset rent eftersom att jag går hemma på dagarna och Leo jobbar men jag är fan ingen slav. Det är skillnad på att ta hand om disken, tvätta, skura, damma eller gå runt som en jävla piga och låta Leo sitta på sin röv och kasta mat och kalsonger på golvet. Plocka undan efter sig gör man bara. James ställer liksom sin tallrik i diskhon efter att han ätit och han är 2 år. Man tycker att man borde kunna förvänta sig samma sak från en vuxen man.


Kommentarer

Postat av: angelica --> http://snultan.blogg.se/
2010-09-15 @ 10:58:31

inlärt beteende..människor gör vad dom är vana vid..de där är en intressant grej.. men jag tror inte man kan lära killar o göra saker utan dom måste fatta det själv.. sen finns de ju dom tjejer som springer o plockar efter sina killar hela tiden o de utnyttjar ju såklart killen så man får helt enkelt lära sej o leva me de o låta bli hans grejer o förhoppningsvis så fattar han =)

Postat av: elli --> http://rackarmorsan.blogg.se/
2010-09-15 @ 13:30:34

Angelica- det fungerar inte på Leo. Förra året kastade han in allt som låg i hans baklucka på bilen i våran hall och jag bestämde mig för att skita io det tills han plockade upp det. Det låg där i en månad sen var jag tvungen att ta bort det eftersom att James började krypa. Leo är aldrig hemma så han hinner inte störa sig på att det ligger skit överallt. Det är jag som får se James springa runt med smutsiga kalsonger på huvudet. men som sagt nu börjar han bli duktig på att plocka undan efter sig. Jag är inte världens städade människa men det är jobbigare att städa efter någon annan än sig själv.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Bloggdesign: Ninas Foto & Form.