Sjukstuga



Benjamin är riktigt sjuk idag men har trots det lärt sig en ny sak, han ställde sig upp på knä med själet på sängen som hjälp.


Nu tycker ni kanske att jag är hemsk som tar kort på benjamin när han är så ledsen men han har faktiskt grinat nästan hela dagen och jag har plågat honom men 3 bilder, inte så farligt va?

Benjamin grät när han åt....


Men han var någorlunda glad när han badade men då skrek istället James.

Nu är det läggdags för James och jag ska försöka äta och hoppas på att Leo snart kommer hem.


1:a dagens bild: En person som du umgås mycket med





Det finns ju 2 personer som jag umgås mest med och det är ju mina barn. Egentligen så är det väl just nu mest Benjamin eftersom att jag är med honom nattetid och James går ju på dagis och är borta hos sin pappa ibland.
Men annars så är det ju dom här som jag umgås med typ jämt, till och med när jag umgås med andra så är de här killarna jämt med.



Ny utmaning. 30 bilder på 30 dagar



Jo jag misslyckades ju totalt med den där 30 inlägg på 30 dagar utmaningen meeeeen oj vad jobbit det är att skriva inlägg på beställning.
Denna utmaning är mer i min stil då man bara behöver leta bilder.

1:a dagens bild: En person som du umgås mycket med
2:a dagens bild: En bild på dig själv
3:e dagens bild: En bild på någon i din familj
4:e dagens bild: En bild på en konstig tid i ditt liv
5:e dagens bild: En gammal bild på dig själv
6:e dagens bild: En bild på du och en vän du inte varit med på länge
7:e dagens bild: En bild som du aldrig lagt upp
8:e dagens bild: En person som du saknar
9:e dagens bild: Någon i din släkt
10:e dagens bild: Någon du tycker är väldigt snäll
11:e dagens bild: En person du kan berätta allt för
12:e dagens bild: En bild på din vardag
13:e dagens bild: Du och någon klasskompis
14:e dagens bild: En bild som påminner dig om gamla tider
15:e dagens bild: En person som du vill vara med
16:e dagens bild: En bild på dig själv
17:e dagens bild: En ovanlig bild
18:e dagens bild: En bild på din fritid
19:e dagens bild: En person som är snygg
20:e dagens bild: En bild på dina närmaste
21:a dagens bild: En person som alltid ställer upp för dig
22:a dagens bild: En bild på en tid du saknar
23:e dagens bild: En bild från i sommras
24:e dagens bild: En bild som gör dig glad
25:e dagens bild: En person som alltid gör dig glad
26:e dagens bild: Någon/några du alltid har roligt med
27:e dagens bild: En bild som du alltid skrattar åt
28:e dagens bild: En tokig bild
29:e dagens bild: Den nyaste bilden på dig själv
30:e dagens bild: Någon du aldrig kommer släppa taget om


Horröda läppar




När jag såg utmaningen på Ozenas blogg så antog jag den direkt. Att ha röda läppar en hel dag är en ganska lätt uppgift. För det första så tycker jag att det är skit snyggt (kanske dock inte till vardags) och sen så har jag nästan alltid någon form av kladd på läpparna.
Det tråkiga är att det är sjukstuga här hemma så det blir inte så många som får se min stora röda pussmun, min plan var ju att tralla ner till öppna eller nåt sånt idag. Men Benjamin har gått och blivit sjuk, han har varit vaken hela natten i princip så det känns inte som en bra dag att ta med honom ut.
Men hundarna ska ju ut idag och jag kanske tar en tripp förbi ica.


Ska man vara vampig så ska man go all in. (ursäkta röran eheheh)


Jag tävlar



Jag är med och tävlar om att partajja med en massa flashiga kändisar.
Jag har ganska lätt för att vinna saker så vi får väl se om jag lyckas denna gång med.


Dags att lägga en kabel?



Igår hittade jag min usbkabel till kameran, den låg i våran "sladdlåda". Otippat att det var det enda stället jag INTE letade på?

Jag hade inte tid att lägga upp några bilder igår ändå för att jag bestämde mig för att gå ut. Det blidde KC med Majää Och vi hade det helt fucking jävla fantastiskt kul. Mamma passade barnen eftersom att Leo är i Örebro.

Jag är såååååå jävla helt sjukt trött just nu, jag har precis lämnat James hos sin pappa och väntar bara på att Benjamin ska ta sin första lur så att jag kan få sova en stund.


Kalas dag



Idag ska vi iväg till jysk och köpa en ny tvättkorg. jag sabbade våran förra och att leva utan tvättkorg är inte så kul.
Sen blir det 2årskalas hos Anna.
Ikväll hoppas jag att jag kan få barnvakt så att jag kan få vara lite social men vi får se om mamma vill ställa upp.



Annas Elina och James igår



Slapp



Jag ligger i soffan medans James står och "diskar" sina flaskor i köket. Skönt.
Detta är ett sånt där ögonblick som jag bara har ett fåtal av på dagen då man inte behlver göra någonting. Visst behövs det göras föersten jag skulle behövs plocka undan alla spagettistrån som ligger över allt i lägenheten, eller plocka undan på vardagsrums bordet och köksbordet. Men Benjamin sover och James roar sig själv och slappar. Snart kommer Leo hem med mat som jag måste laga, Benjamin kommer vakna och då ska han matas, barnen ska läggas och tas hand om, hundarna ska ut och jo, jag ska städa lite. Så just nu njuter jag av att slippe tänka.

Ikväll kanske min mamma kommer vara med på tv. Klockan 20 på svt 1 antikrundan. Wiie.
Jag tror hon har en naken porslinstant med sig.


Fanny



Hej Fanny



När jag började på mammagruppen med Benjamin så trodde jag att den skulle likna den som jag gick med James, alltså en massa 30+iga moral morsor. Visst fanns det 1 eller 2 stjärnor i den gruppen också men blah.
När jag satte mig i väntrummet för att vänta på att Monica skulle släppa in oss till mamigruppen så såg jag Fanny, denna helt sjukt snygga människa. Jag kände igen henne, hennes pojkväns föräldrar bodde grannar med oss så jag hade sett henne klunsa runt med en kolosal jätte mage på sommaren.
Det tog ett par träffar på mamigruppen för att jag skulle komma på var jag egentligen kände igen henne från.
570! Varje dag när jag åkte till skolan i väsby så förväntade jag mig henne på bussen men det hände bara ibland och jag och min dåvarande kille hade alltid en massa disskusioner om hur grymt snygg hon var. Fanny ser ut som en liten katt.
Så nu vet du det, jag har pratat om dig typ 100 000 gånger på bussen när jag var typ 16. Jag tror du gick på i tingvalla va?
Jag är så glad att du jag och Evelina typ "fann" varandra på mamigroup.
Puss


Ovant



Det känns så konstigt att packa upp visningskollektionen. Att det är det här jag ska göra nu förutom allt annat då som att vara mamma och "städtant".
Det ligger mer jobb bakom det här än vad jag trott. Jag har ägnat en stor del av dagen till att jobba och då har jag inte ens börjat sälja ännu.
Men jag tycker om det, jag älskar kläder så att jobba med kläder känns ju rätt nice + att jag kan gå hemma.




Min visningskollektion



Den har kommit nu, min första visningskollektion från företaget som jag jobbar för. Första påsen fick jag i brevlådan och resten ligger på posten och skräpar. Jag tror bestämt att jag behöver en bil för att hämta alla 10 kilospaket.
Men jag säger bara HELT FUCKING WUNDERBARA kläder! Om ni tänker mjuka, slitstarka, rörliga, färg glada kläder så har ni en fin beskrivning. Jag vill ha allt! Så jävla synd att jag inte får klä James och Benjamin i visningskollektionen, eller får får jag väl men dom ska ju hålla sig fräsha ett tag. Men som tur är så har jag ju 30% rabatt på alla kläder. Jag kan bara tänka mig att själv mysa runt i dom här kläderna det är nästan som att jag vill ha dom själv.


Första jobbdagen



Idag blir det väl första dagen som jag jobbar. Kläderna har inte kommit ännu men jag ska försöka boka in en massa visningar och skriva in en massa saker på mitt inlogg.

James ska till dagis idag så jag kommer iaf ha ganska bra med tid att jobba på

Jag har nyss släppt ut Tea. Hon har ju inte varit ute sen den 17/1 eftersom att vi kastrerade henne. Hon mår verkligen inte bra av att vara instängd och ärret har läkt fint så jag kände att det var ok för henne att få springa lite ute.


En ganska tjurig kisse.

Veckans planer är:

Idag:
Jobba med mitt inlogg. Handla mat och köpa en födelsedagspresent till Elina. Ringa veterinären ang att ta bort stygnen på Tea och vaccinera Tino.

Torsdag: Hämta ut mitt SATSkort. Storhandla.

Fredag: Umgås med Anna + kids. Leo åker till örebro.

Lördag: Barnkalas, Annas Elina fyller 2 år.

Söndag: James ska vara hos sin pappa under dagen.


En dag hos Anna



Vi har spenderat hela dagen hemma hos Anna. James har lekt med Elina och vi har suttit och pratat och ätit semlor.
Nu behövs det verkligen städas här hemma, helst innan Leo kommer hem så jag ska köra värsta rycket.
Imorgon skulle jag egentligen till den första babyrytmiken men jag bestämde mig idag för att inte gå. Jag känner att jag behöver mina tisdagar till vila. James är bara på dagis 2 dagar och jag behöver verkligen dom dagarna.
Lite synd kanske men jag känner mig helt slutkörd så då får jag komma i första hand.
Imorgon ska jag iställer boka en vetrinärtid till Tino, han måste ju vaccineras och jag har helt totalt glömt bort det. Sen ska jag också passa på att boka in en tid för Tea att ta bort stygnen. Jag hoppas på en tid nästa måndag. Fan vad skönt att börja ha henne utomhus igen!

Nu städa!


"Det dom inte vet mår dom inte dåligt av"



Jag sitter i en kattdiskussion på fl.

Jag tycker inte om innekatter, jag tycker fan att det är djurplågeri att ja en kattistängd hela sitt liv. Jag tycker att om man inte vill ha katten ute lös så får man väl för fan gå ut med katten varje dag som man gör med en hund.
De flesta innekattägare kommer med argumentet att dom aldrig låtit katten vara ute för att katten inte ska veta bättre. Alltså att katten inte ska veta att det finns en stor härlig värld där utanför. Mina tankar går till Josef Fritzl.

Ett annat argument är att dom bor på ett ställe där dom inte kan gå ut med katten. Kanske vid en motorväg, mitt i stan m.m. men va fan skaffar man sig en katt om man vet att man inte kan den det den behöver? För ju jag tror fan att alla djur behöver vistas ute.

Det bästa argumentet av alla är "Jo men han blir jätte rädd så fort vi går ut" Jo tro fan det när kattjävlen aldrig varit ute!


Tea mår inte så bra av att vara instängd.


Dopet



Jag har väntat på bilder från dopet eftersom att vi själva inte tog några.
Nu har jag fått en del bilder från mamma.











Benjamin sov sig igenom nästan hela dopet och James växlade mellan att stå vid oss och att sitta med mormor.
Hanna sjöng för evigt och föralltid. (lyssna här på låten)
Vi gick sen vidare till Sockenstugan där vi åt mackor, bullar och tårta. Jag tror Leo köpte tårtor för typ 2500 eller nåt haha.
Jag ser på bilderna att min klänning var på väg ner hela tiden och jag minns att jag fick dra upp den var femte sekund.



Gammalt, romantiskt gör mig glad



Jag har hittat en helt underbar hemsida som jag egentligen inte vill tipsa om för att jag vill vara egoistisk och ha den lite för mig själv men jag har redan länkat den på FB så jag kan väl lika gärna göra det här tänker jag.
Men sen funderar jag på att ta bort länken på FB istället och vara riktigt ego.
Jag gjorde det, helt ärligt så självisk är jag. Jag vill inte komma hem till folk och upptäcka att dom har samma underbara saker som jag, nej inte alls. Så jag tog bort länken.
Nu vill jag ha ett hus ännu mer så att jag kan köpa allt. Det känns onödigt att köpa sånt till lägenheten, det skulle liksom inte passa.





Inte så jävla inspirerad



Alltså, vem fan bryr sig om vad jag gör på dagarna?
Det känns så jävla ovärt att sitta och lägga ner tid på sån skit. Jag är liksom inne i en bloggsvacka just , det är den tiden på året. Man är trött på mörkret och kylan och så blir man deprimerad.
Mamma har slarvat bort sin kamera så det enda jag har är min mobilkamera vilket suger.

Igår tillbringade vi en lagomlång stund på barnes djungel så att James fick springa av sig. Idag har vi varit på ålderdomshemmet. Nu är det sovdags för James och städdags för Elli.


Igår var jag social med Emma över en cider.


2011-01-21



Vi är redan vakna här hemma, eller iaf jag och James. Han har sovit i vår säng större delen av natten. Idag kommer Anna hit med sina barn Elina och Alexandra.
Nu ska jag diska och sätta på en tvätt. Jag är helt sjukt satans trött men James vill inte sova. Blä


Hjälp till att hitta Kurt



Ni som bor här runt omkring sigtuna märsta kan ju göra som jag har gjort och ta en promenad, prata med folk och hjälpa till att försöka hitta Anitas hund Kurt.
Han ser ut såhär.


Han försvann igår kväll i til.
Läs mer här


Ang sats



Så fort jag har hämtat upp mitt kort så att jag kan börja träna så tänkte jag lägga upp mått och vikt här på bloggen så får vi se vad som sker med lilla Bellis kropp.
Efter som att jag inte strävar efter att gå ner i vikt så ska jag försöka äta bättre också, ni vet frukost och sånt och ju jag har sagt det för men bla bla man kan ju inte hålla allt man säger va..

Jag ringer nu, spännande va?

-Det är svårt att komma fram just nu var vänlig försök lite senare.

Försök nr 2

-Det är svårt att komma fram just nu var vänlig försök lite senare.

Häpp


Dagens viktigaste planer



Äta ett helt rör men chips + dipp.

Städa städa städa

Låna mammas kamera på obestämd tid (en blogg utan bilder funker liksom inte)

Betala viktiga saker

Laga fläskfilé till middag

Ringa sats för i helvete


Lika som bär



Är det bara jag eller visst är dom lika?


Hayley Joel Osment



Benjamin McKenzie



Russel Crowe



Mindfulness



Amanda har precis varit här och hämtat ett lass med gamla kläder till sin bebis. Det kommer nog ta ett tag innan vi skaffar nr 3 och då känns det rätt ovärt att ha en massa stora sopsäckar fulla med barnkläder när man sen kan köpa nya. Jag har sparat en icapåse med en del bebiskläder att ha som minne men annars är allt nästan borta nu.
Ikväll ska jag följa med mamma på nån mindfulnesskurs på bibblan. Egentligen är jag inte intresserad men det är skönt att komma hemifrån lite.
Vi får se hur det blir.



Jag fick jobbet



Idag så fick jag jobb, jag ska sälja ekologiska barnkläder. Det känns nytt och lite konstigt men aja, det blir säkert bra.
Just nu städar jag men jag är trött så det går segt men jag ska stänga av datorn och köra på så att något blir gjort. Jag lovar att jag ska ägna nästan hela dagen imorgon åt att leta efter min usbkabel så att bloggen inte blir så textig och trist. puss


Lite update



Just nu är vår katt Tea hos veterinären eftersom att vi valt att kastrera henne. Hon har fått 2 kullar de senaste 2 åren och det räcker faktiskt. Jag har ingen lust med ytterligare en sommar med små kattbebisar som pissar, skiter och river sönder möblerna.

Just nu sover Barnen och det är bara såååå skönt, jag ska städa lite nu och om ett tag kommer mamma och hämtar oss för att åka till veterinären och hämta Tea.
Sen ska vi åka förbi lilla sunkaffären i brännbo och hämta ett paket till mig. Paketet kommer från O-Råsa (ni vet där jag fick fixade ungarnas julklappar ifrån) och det innehåller ett nyckelskår, en brödburk, ljuslyktor och en liten sak som man ska hänga på väggen där det står "veckans konstverk" där kan vi alltså hänga James fina teckningar.

Det händer också lite jobbsaker faktiskt. Jag fick idag svar på en jobbansökan så vi ska prata imorgon och förhoppningsvis så kanske det blir något bra av det.


Amen



Nu har prästen varit hemma hos oss vi satt ganska länge och pratade om saker och ting inte bara dopet utan kristendomen överhuvudtaget.
Det blir nog bra på lördag. Nu ska jag ta en super powernap för när som helst så kommer James hem från dagis och då är det full rulle igen.
Jag har laddat ner första säsongen av Mad men också men jag vet inte riktigt när jag ska ha tid att titta påt. Nu ska jag leta efter usbkablar och hörlurar adjöken.



James tittar på film med Elsa i Örebro på nyårsafton. Han skar sig på ett finger och skulle därför ha plåster på varje finger.


Bevis att solarium är bra



Jag har precis solat nere i sigtuna. Innan dess höll jag på att somna stående men nu är jag super pigg så där har ni det man blir inte bara fin utav att sola utan pigg också!


Gud i vårt hus



Imorgon kommer våran präst på besök hemma hos oss, skrämmande.
Ikväll så får vi alltså sitta ner och välja psalm för man ska tydligen göra det när ungen ska döpas. Vi ska ha en typ frågesport på dopet också så vi blir tvugna att lista ut alla frågorna och hur den ska gå till. Jag ska också ringa hon som har hand om Sockenstugan och planera ut när vi kan få nyckeln. Jag måste också prata med Amanda om tårta m.m.



Leffe





Igår var vi på James dagis hela kvällen för att Leo malåde ett rum där. James sprang rint och ropade på "baaaaarnaaaa" (barnen) han undarade väl varför vi var ensamma på dagis.
Benjamin är jätte duktig nu han sitter helt själv utan en massa kuddar runt honom och igår började han ställa sig på alla fyra. Han ligger alltså inte bara ner och lyfter överkroppen utan han vinglar upp på knäna.
Imórgon ska han iaf tillbaka dit och jag ska faktiskt till en kurator.
Jag gick till henne när jag var gravid med James bara för att jag mådde så dåligt med allt och sen gick jag till henne en del förra året också och nu ska jag alltså dit igen.

Igår när vi kom hem så trodde jag att jag skulle dö. Vi kom in genom dörren och höll på att klä av oss och hundarna sprang runt våra ben och var glada att ha oss hemma. Leo slog igen dörren (ganska hårt) och tino sprang imellan och blev klämd. Han skrek och skrek och skrek och jag trodde han var helt mosad.
I början trodde vi att han hade fått en hjärnskakning för att han knyckte med huvudet och han blinkade en massa med vänstra ögat men han verkade inte ha ont någonstans. Jag satt och försökte ringa runt till någon öppen veterinär och då började Tino hoppa runt på golvet och leka med Ronja så allt såg bra ut och han var nog bara lite omtummlad från att ha blivit klämd.



Igår kväll när vi låg i sängen så låg jag och Leo i sängen och började prata om ett inlägg som Lady Dahmer skrev om att hon ammade i bilen.
Vi låg och pratade om hur långa tuttar man måste ha för att kunna amma i en bil med ungen fortfarande sittande i babyskyddet.
Tänk om hon visste det LD, att någonstans i sverige låg det ett par och diskuterade hennes tuttar mitt i natten.


Helt sjukt



Jag är sjuk, på riktigt. Just nu håller jag på att städa lägenheten men det är svårt när hela kroppen skakar och man helst skulle vilja sova. Att ha 2 barn som kräver uppmärksamhet gör inte saken bättre men jag ska försöka städa klart innan min man kommer hem. Jag hoppas att vi åker och handlar idag för det är praktiskt taget tomt i vårt kylskåp.
Jag kommer vara mer aktiv i bloggen när jag mår bättre jag lovar.
Adjö så länge


Nu slänger vi skiten!



Jag håller på och sorterar bland killarnas urvuxna kläder. Jag har aldrig slängt utan alltid behållit alla kläder för nästa barn och att ha kvar som minnen men nu har vi flera stora sopsäckar fulla med kläder så något måste göras.
Mamma köpte en varsin tröjja åt ungarna idag och då fick jag ett ryck att börja sortera i släng, skänk och spara högar. Jag sparar en del från första bebistiden som minne men allt annat slängs eller skänks.
Imorgon kommer Amanda hit på frukost så då tänker jag ösa över en påse kläder på henne (hon ska få en bebis i mars).

Igår var jag och mannen på bio, vi såg Narnia och den var bra. Inte underbar men helt ok alltså.
Jag tänkte tvinga iväg mannen på lite storhandling idag.

Oh just det, jag börjar få lite ångest när jag tänker på att vi ska ha dop om en vecka! Vi har fan inte lyckats planera ett skit! Det blir typ mackor pch bullar som serveras palla laga en massa mat.


En halvnaken fisunge.


Nu ska jag bli fit



Idag har jag blivit medlem på sats. Nu måste jag bara hämta ut mitt kort och sen kan jag träna hur mycket som helst, eller när jag har tid.
Det tråkiga är väl att alla är riktiga latarslen som inte orkar ett piss. Det skulle ju vara roligare att träna med någon än att träna själv men jag får väl övertala Leo att skaffa ett kort.

Ikväll ska mamma passa barnen och vi ska iväg på bio, vi ska försöka se Narnia. förra veckan så missade vi ju filmen och fick se någon annan film istället men denna gång ska vi nog lyckas.






Ännu fler bilder från julafton.


Billigt på sats



Att börja träna på sats har jag alltid varit sugen på men mest känt att det är sjukt dyrt men lite sådär helt plötsligt så kom jag på att jag är studerande så det blir så mycket billigare för mig + att HH betalar den mesta av den avgiften just för att dom vill att man ska vara aktiv.
Nu ska jag fixa ett medlemskap och börja träna. Jag vill inte gå ner i vikt men jag vill bli starkade och förbättra vissa delar av kroppen.
Skit kul, jag är pepp.
Nu ska jag göra mig iordning och sen promenera till min mamma och våldgästa henne lite... Kanske sova lite också.



Jag bjuder på några bilder från Idas kamera på Valentino och hennes lilla chihuahua.


Åh vad jag vill ha hus



Min största önskan nu är att ha hus. Ett riktigt stort hus med en fet tomt.
Jag längtar som fan efter hus och jag älskar att sitta på hemnet och titta efter fina hus. Det lär säkert dröjja innan vi skaffar hus men det är kul att sitta och titta och planera hus man vill ha det.
Nu sitter jag och tittar på hus igen och jag tittar på de riktigt dyra bara för att få inredningsideér. När jag är klar med mitt husdreggel så ska jag plocka undan här hemma och kanske köra en tvätt sen hoppas jag att min man kan komma hem för han har lovat mig en långpromenad ikväll.

James och Tino på julafton.


Bråk om snö



Dagen började med ett besök på bvc för sexmånaderskollen. Benjamin var perfekt förutom att han hade tappat lite i vikt.
Precis efter bvc så tog jag och Fanny en promenad. Det har snöat i natt och dom har bara skottat vägarna så det var ett helvete att ta sig fram men sista biten va ändå värst. Där är snön från vägen uppskottad på trottoaren så det är nästan omöjligt att ta sig fram. Den är uppförsbacke den bitan också och jag efter ett litet tag gav jag upp. Jag ringde till Leo och berättade att jag inte kunde komma någonstans och Benjamin var trött på vagnen och grinade.
Leo sa typ Jaha....
Han erbjöd sig inte direkt att komma och hjälpa mig och jag tycker inte att jag ska behöva be om hjälp. Jag kämpade genom snön och den fick jag köra vagnen nere på vägen bland alla bilar sista biten. Då rigde jag Leo och var skit förbannad över att han inte hade erbjudit sig att hjälpa mig.

Nu är jag helt slut, jag är så trött att jag mår illa. Jag hoppas att båda barnen sover samtidigt vid lunch så att jag kan få sova också.

Fina familjen minus en, på julafton.



Nyårslöften



Jag röker inte längre och dricker gör jag nästan aldrig heller. Leo's nyårslöfte är att äta nyttigare och börja träna, eftersom att vi bor ihop så får ju jag haka på det.
Jag har haft ganska kul idag då jag letat upp en massa nya recept på nätet och hittat en massa rätter som jag vill testa. Jag vill ha ett annat löfte och så jag hakar på Spiderchick och Ninas löften och att vårda förhållandet. En kväll i veckan ska vi stänga av tvn och umgås och en kväll i månaden ska vi skaffa barnvakt och göra något kul.

Jag ska också försöka vårda andra förhållanden bättre också. Jag ska sluta vara så lat på vän sidan och vara en lite bättre vän.

Nu ska jag fortsätta städa här hemma sen blir det bullbakning och matlagning. Innan vi åkte ifrån Örebro så drog vi igenom Leo's gamla rum i jakt på saker att ta med hem, James fick en hel påse med bilar och jag tog med en jätte stor kudde som jag ska sy ett fodral till, en smutsig nalle utan nos och ett slitet leksaks garage. Nallen har precis blivit tvättad och när jag har tid ska jag sy dit en ny nos åt honom sen ska jag måla garaget så att James har någonstans att parkera alla sina bilar.

En sovandes James


Lycka är....



....när man hittar allt sitt smink (som man trodde var borta) i sin handväska.



Eller när man är 15 år, packad som en åsna och sitter på stranden med vänner.


Vilken dag



Om ett tag så ska vi ut på långpromenad, jag, ungarna och Anna. Jag kan ju inte ta med mig Ronja pga av Tino och det känns ju lite jobbigt. Jag vill inte lämna Tino helt ensam hemma så Ronja får vänta med sina långpromenader tills Leo är hemma och kan ta hand om henne.
När jag kommer hem ska jag städa och baka bullar. Ringa viktigheter och skicka in massa viktiga brev. Sen hoppas jag att jag ska lyckas hitta en massa viktiga saker också tex. James och Benjamins bvc papper, mitt synundersökningspapper och kabeln till kameran.

Jag har föresten glömt allt mitt smink i örebro också! Det enda jag har hemma är ett par gamla mascaror. Jag hopas jag överlever ett tag men det blir fan svårt.


Nu är vi hemma igen



Det är sent, jag är trött och ska snart sova...


Bloggdesign: Ninas Foto & Form.