Körd



Jag mår pyttelite bättre och sjävklart så bokar jag in en massa saker att göra istället för att vila. Det är svårt att ligga inne när det är sol ute.


Stolta mödrar och efterblivna söner



När jag var i Sveriges framstjärt i helgen så hälsade vi på min farmor.
Jag kommer inte ihåg hur det startade men efter en stund så sa hon att hon hoppades att jag någon gång skulle få en dotter också.
Varför skulle det va så viktigt undarade jag och fick svaret att jag inte kommer ha någon som tar hand om mig annars när jag blir gammal.
Hon sa också att hon, som "bara" har 2 söner alltid har önskat sig en dotter. Tydligen så är män helt okapabla att ta hand om sina äldre föräldrar.
Jag fattar att min farmor är gammal och på sitt lilla vis lever kvar på 50talet men när man sitter och förklarar att det handlar om uppfostran och hon skrattar en rakt upp i facet så lackar jag ur ändå.
Det är så kul och höra hur seriöst stolt hon är över min pappa bara för att han städar, lagar mat och tvättar kläder till sig själv (!)
Jaaaa han har då aldrig bett mig om hjälp men att tvätta kläder tex. Säger hon stolt. Tacka fan för det, tänk att han inte har bett sin snart 80 åriga, sjuka morsa om hjälp med att tvätta kläder.
Jag sa till henne att jag fan skulle skämmas om James och Benjamin växte upp till män som varken kunde städa eller laga mat och då sa hon att det kan man inte förvänta sig utan män för dom är inte skapta för sånt arbete.
Ehrm sist jag kollade hade de flesta män 2 armar, 2 ben och en skalle och det är bara det som krävs för att ta tag i en tvätthög, trust me.


Döende



Hela natten har jag tillbringat vaken, hostande och lidnade. Jag har så sjukt ont i bröstet att jag knappt kan andas.
Lite senare kommer ett inlägg upp om att döttrar är bättre än söner.


A men shit jag pallar inte!!



Va fan snöar det för? Det är ju förfan vår!
Nu är James hemma och vi ska strax promenera ner till sigtuna.
Jag vill inte.

Jag håller på att gå in mina nya skor. Jag ska ha dom på lördag och jag har ju ingen lust att ha ont i fötterna hela kvällen så jag har på mig dom varje sekund jag är inomhus. Jag älskar dom.

När jag väl kommer hem sen så ska jag städa hela lägenheten, det lovar jag. Hur trött och sjuk jag än är så ska det här bli rent. Synd bara att vi inte har några damsugarpåsar.

Jag längtar verkligen tills på lördag, jag tänker låta Leo sova exakt hur länge han vill utan att klaga p nåt under hela lördagen så att han är ok med att låta mig sova lite under söndagen. Det har ju aldrig hänt att jag har tagit en sovmorgon förut, inte ens när jag festat till 6 på morgonen.


Har du fått lite Elli i framstjärten?



Vi kom hem från västkusten i söndags.







Det är så jävla skönt att vara hemma igen och kunna förstå vad folk säger. Bohusländska låter inte klokt hahaha.
Det blev lite shopping också tex klänningen här över som ska få sin premiär i helgen då det blir utgång men förfest för en gång skull! Det förtjänar jag efter att Leo fick en hel vecka i Sälen.
Jag är föresten sjuk också, jag börjar bli riktigt förkyld men det stoppar inte mig från att gå på krogen nejnej.


Tystnad




Det gick inget vidare att städa med ett extra kid här så vi gick på en promenad till hundgården. James kissade på sig så nu blir det till att tvätta overallen innan imorgon.


James gick med Natalie hem sen så jag är själv med Benjamin nu. Frågan är om jag borde ta en snabb tupplur eller om jag borde städa lite. Jag tror jag siktar på tuppluren och städar sen.


Leofritt hos Elli



Leo är i Sälen och jag är ensam och så fucking jävla trött att jag dör. Gurra + mupp va här igår och jag var uppe och busade tills 4 imorse vilket har resulterat i en förjävlig trötthet idag. Jag försökte ta en liten vilopaus brevid James i Soffan medans Benjamin som men då kom granntjejen och ringde på dörren och väckte hela huset så nu sitter vi här i soffan. Jag funderar på att städa lite eftersom att vi åker imorgon och vi har kattvakt hela helgen. Det kan ju vara trevligt om det ser ok ut här hemma då.

Sen borde jag tvätta tills imorrn också och packa så jag har allt gjort tills vi ska åka. Det var synd att jag inte fick besök ikväll iställer få då hade jag ju kunnat sova i bilen på väg mot Götet.
Nej förihelvete nu ska jag ta ett ryck.


Det var ju ett tag sen



Jag har inte haft så mycket att göra men jag har vilat från bloggen i en vecka endå.
Här kommer ett litet bildhagel från veckan som gått.


Middag på fridays i Söndags



Kvällsgos



Morgongos.



Lek.


Idag åker Leo till Sälen med hans boys vilket betyder att jag kommer vara hemma ensam tills på fredag då jag, ungarna, hundarna och mamma åker mot Götet. 6 timmar i minibil med 2 barn är inget jag ser fram emot men jag planerar att införskaffa en sån där portabeldvdmojjäng så att dom har något att göra i bilen.
Vi kommer hem på Söndag.
Nästa helg kanske vi åker på The voice kryssningen men vi får se hur allt går.
Snart ska jag ner till bolaget för att Gustav kanske skulle trilla  förbi ikväll på en öl eller 2.


Leka med Camilla



Nu ska jag strax sminka mig (om Benjamin tillåter) och sen promenera iväg till Camilla och leka med henne och Anna.
Sen ska vi handla mat och jag hoppas på att jag lyckas sova lite innan James kommer hem från dagis.

Benjamin och gudmor efter dopet.


Vår promenad



Det var så jävla fint väder och Leo kom hem i någorlunda tid så vi tog en promenad i solen. Sen stannade vi vid sandlådebåten nere på strandpromenaden så att James och Benjamin fick leka lite.







Babyrytmik




Foto Anna


Idag var vi på babyrytmiken, jag och Anna. Det var lite halvt skumt. Det var ok som tisdags underhållning medans James är på dagis men det som stör mig är att de äldre barnen inte får vara med för jag tror dom skulle uppskatta det mer än dom små korvarna.

Nu har jag absolut ingenting att göra tills James kommer hem. Jag behöver inte ens städa. Jag tänker bara vila hela dagen.
Jag ska börja nu.


Hemfrid



Nej inte företaget hemfrid utan här hemma. I helgen flyttade vi tillbaka matbordet in till köket och storstädade. Nu känns det helt plötsligt mycket öppnare och skönare här.
Idag har vi kört öf som vanligt men James var bråkig så det var inte så trevligt. Han slogs och skrek och knuffade andra barn. 
På torsdagar är jag där utan någon som hjälper mig se efter Benjamin när jag ska ta James när han båkar så jag hoppas han bara hade en dålig dag och inte kommer vara lika bråkig på torsdag.
Imorgon är det dagis för James och jag och Benjamin ska på babyrytmik tidigt på morgonen.

Foto Anna.


Tyck synd om mig



Igår kom vi typ 1 timme och 40 minuter för sent till kalaset men det var lugnt, vi stannade i ca 4 timmar och sen åkte vi hemmåt. Ena av Leos bröder har sin fjärde unge på jäsning, kul. Grattis grattis och allt sånt där.
Nu är jag sjuk. Hela natten har jag mått illa och samma sak nu. Jag skulle egetligen jobba idag men nu vill jag inte det längre. Leo är ledig idag så jag tänker lassa över barnen på honom och kurera mig så att jag är pigg imorgon. Om solen tittar fram kanske jag lockar med honom på en promenad. Just nu ligger han och Benjamin och sover i vår säng, James tittar halvt på tv och jag tänkte städa undan lite. jag tänkte tvätta soffan idag men jag tror jag väntar med det tills imorgon.
Jag har också sjukt dåligt samvete också. Kommer ni ihåg när jag bekände min sjuka besatthet av mina blommor (och andras)? Jag vet inte hur men på något sätt har jag lyckats döda 3 av mina blommor. det finns ännu lite hopp för 2 av dom så de senaste 20 minutrarna har jag pysslat, gullat och tagit hand om det som finns kvar av dom.
Filmen Léon ni vet den där om en yrkesmördare som tar hand om en flicka? Han har ju en blomma som han tar hand om helt sjukt bra. Så är jag med mina blommor. 



Igår kväll stannade vi och åt på max.


Imorgon blir det förhoppningsvis öppnaförskolan om jag inte mår som idag. På tisdag ska jag börja babyrytmiken som jag skulle göra i januari egentligen men som jag hoppade av pga tidsbrist men nu ville Anna börja så jag kände mig också sugen. 
 


Off to Örebro



Snart åker vi till Örebro på barnkalas och kommer hem ikväll.
Jag är trött som satan. blöö


En trött James igår kväll


Hon får aldrig komma hem till mig



Idag har det varit ÖF med Anna och Fanny. Efter ÖF på tog vi en riktigt solig promenad till til och hem till Monica och Adrian.
Asså den där jävla Monica, hon började prata om hur stökigt hon hade hemma och hur hon aldrig haft det så stökigt någonsing och sen när jag kommer dit så ser det ut som när jag har haft en riktig storstädning.
En sån där person kan man ju verkligen aldrig bjuda hem för hon skulle ju få en chock och dö bara hon kom in i våran hall. Men Jag blev lite städinspirerad av henne iaf så nu har jag precis städat klart James rum. Jag ska föresten när jag orkar tvätta om våran soffa och lägga ner lite energi på att få bort alla fläckar. Sen blir det matförbud i den där soffan.


Sol idag!


Jag har blivit riktigt sugen på att flytta också men det är dåligt med lediga lägenheter och vi har ju en del krav. Det åste ju minst vara en 4, ligga i sigtuna och ligga på bottenvåningen.
Gud vad kul det skulle vara att flytta till en ny lägenhet och göra fint och allt.

Nu ska jag fortsätta med städningen innan jag tappar mitt städhumör


Mot the öppna förskolan



Efter att jag lyckats krångla på kidsen kläder så ska vi ta en tidig sväng ner till öppna förskolan. James har börjat bete sig så mycket bättre där nu och slåss och knuffas inte lika mycket så nu kan jag slappna av mer där.
Och om han gör något så kan jag med lätthet spring bort dit och göra något åt saken eftersom att Benjamin kan krypa runt själv på golvet nu och inte sitter fastklamrad på min höft. Eller nu kanske jah ljög lite för Benjamin kryper faktiskt inte. Han ålar sig runt i rummet men krypet börjar komma det märker man.

I helgen är planen att vi ska åka till Örebro på 3års kalas så jag gissar på att vi får ta en sväng och inhandla en massa nödvändigheter typ presenter år födelsedagsbarnet.


Här har ni en 4 dagar gammal bild på mig


Stryk mig medhårs



Allvarligt jag är så jävla trött på rakhyvlar! Nu tänker jag gå tillbaka till den gamla hederliga vaxningen.
Alla säger ju att man ska raka sig medhårs men det är ju omöjligt att få det lent och snyggt medhårs. Jag kör alltid mothårs men det är inte så jävla skönt.
Rakhyvlar fungerar helt enkelt inte ner i sopen med dom!
Jag vet att dom flesta skräms av tanken på att vaxa sig. Att det ska göra sjukt ont m.m. men det är inte så jävla farligt + att det är värt det.



Lika som bär




Jillian Michaels?




Kristian Alfonso?


Jag blir lite varm i hjärtat



En av mina bloggidoler tycker att jag är galen (förhoppningsvis på ett lite bra sätt) hon tillägnade ett helt inlägg åt mitt namnbytesinlägg. Ganska kort men ändå, shit liksom.
Tack Anna.


Det ordnar sig



Jag har fått en ny tid idag till 8 månaderskollen på bvc för Benjamin så dit ska vi idag klockan 1.
Jag var uppe halva natten och ska städa varenda jävla sketet litet hörn av den här lägenheten.
Våren är på väg men jag vistas inte ute så mycket, det känns som att jag bara vill att dagarna ska gå. Jag är nere i en svacka nu och jag vet inte hur jag ska ta mig ur den.
Jag är så jävla trött hela tiden och blir arg för ingenting.

Den 23 så åker Leo iväg till Sälen med sina polare och lämnar mig här. Det känns också skit. Jag är så trött på att bara sitta här och att aldrig kunna åka iväg och bara ha mig själv att tänka på. För jo, jag ska också åka iväg den veckan, den 25 till götet men jag har barn och hundar med mig så det blir ju inte direkt en slappar vecka. Även om jag hade valt att följa med till Sälen så hade jag ändå blivit lämnad ensam eftersom att jag skulle få sitta med barnen på dagarna och när dom andra åker i backarna och på kvällarna när dom andra vill gå på krogen.
Jag behöver få göra något och komma iväg utan hundar och barn.
Där har vi en skillnad, för jag får dåligt samvete när jag tänker så. Herre jissanes jag vill göra något utan mina barn liksom!
Jag går ju på krogen ganska ofta visst, men då går jag ändå upp halv 7 morgonen efter och tar hand om barnen.
Jag är så jävla trött på att komma sist.


/En självisk jävel


Tungt lass




Idag hade jag 3 barn med mig till öppna. Jag lånade Natalie en stund, hon fick sitta mellan James fötter.
Leo hade barnen helt ensam för första gången i söndags mellan 10 och 18. Dom överlevde men det ser ut som ett helvete här hemma. Nu ska jag städa upp allt, det känns inte så kul eftersom att jag städade en massa i lördags.
I lördags så var vi också på det nya leklandet i väsby. Det var tydligen sthlms största och jo, stort var det men skönt att släppa ungarna en stund.
Bilder från det kommer upp i nästa inlägg.


Troll och deg




En tiger.

Jag vet inte om det är såhär med alla 2åringar men James har blivit galen. an gör bus ela tiden oc lyssnar inte alls. Han kissar med flit i soffan oc skrattar, an hällde ut en burk med äppelmos i soffan igår. Idag gjorde jag trolldeg som jag tänkte att vi skulle gegga med tillsammans medans Benjamin sov men det första an gör är att kasta ivg den på golvet oc sen när jag säger till honom att plocka upp den så går han dit oc stampar oc sparkar på den istället. Degen blir ju förstörd så jag kastar den oc säger att vi inte kan leka med den längre eftersom som att han gjorde som han gjorde. Då blir han skit arg och river ner alla böcker från bokhyllan lägsta hylla.

Hoppas det blir bätttre snart. Imorgon ska vi antagligen åka till Väsbys nya lekland. Det ska tydligen vara det största i stlm, det lär ju vara fullpackat men det blir säkert kul.
Just nu åller jag på att sakta men säkert tvätta all våran tvätt, inklusive soffan. Tvättmaskinen fungerar fortfarande inte men man kan köra ett halvt program och sen sätta på den andra halvan.

Jag kan knappt andas så det blir ingen långpromenad idag utan jag ska släppa hundarna i hundgården istället. Jag måste bli frisk tills imorgon.


Nej inte mer sjukdom!



Nu har jag gått och blivit förkyld också, skit kul verkligen. Jag kan knappt andas och det känns som att mitt huvud håller på att explodera. Mitt upp i allt så måste jag verkligen städa här idag jag har skjutit på det en massa och bara småplockat när det egentligen behövs en riktig genomgång men att leva med en trasig tvättmaskin är inte så kul, särskillt inte när James häller ut en hel äppelmosburk i soffan. Nej då känns det inte så kul att ha en trasig tvättmaskin.
Det jag kan glädja mig åt nu är att det bara är 1,5 dagar kvar tills helgen och Leo ska vara ledig med oss och jag ska jobba en av helgdagarna och vara utan barnen en hel dag.  Vi håller också på att planera in en resa till sälen och Göteborg, jo jag vet fett äckligt att åka dit men ibland måste man göra saker man inte riktigt vill.

Nej nu ska jag ta världens ryck, pumpa Volbeat på högsta och städa klart här hemma. Sen ska jag promenera ner till stan och handla.


En fjäril.


Det står still



Det händer inte så mycket just nu. Dagis är stängt eftersom att det är sportlov och det har öf också.

Idag har det varit så himla fint väder ute så vi tog en promenad ner till Sigtuna och åt lunch med Maria. Vi åt på valvet (som jag hatade förut, men har börjat älska nu). Jag hoppas det blir sol hela vecka men framför allt i helgen. Leo har lovat att han ska göra något med oss men vi får väl se, det händer ju inte så ofta.

Jag har försökt städa hemma idag men jag har varit för trött och James sabbade mitt städhumör ganska hårt när han kissade i vår säng och soffan och slängde ut chips i hela sovrummet. Sen så fungerar inte våran tvättmaskin längre heller.

Nu ska jag bädda om sängen och städa sovrummet innan Benjamin somnat, Benjamin som faktiskt sov ganska bra i natt så vi kan ju hoppas på att det har vänt.
Sen tänker jag gå ut med hundarna om Leo kan komma hem någongång och sen muffla ner mig i soffan och äta tusen mackor.


Benjamin med sin gudmorsa


Det går bra nu





James är praktiskt taget blöjfri på dagen nu. Han går oftast inte själv och sätter sig på pottan så man får påminna honom hela tiden. Ibland säger han att han inte måste gå och kissa men då säger jag att vi ska testa om det kommer kiss och oftast gör det ju de.


Bloggdesign: Ninas Foto & Form.