Skitungar och dåliga föräldrar



När vi var på barnens djungel i lördags så sprang det runt vå skitungar (pojkar såklart) som allmänt betedde sig som skit. Dom knuffade de andra barnen, sparkade och kastade saker och kallade de andra barnen för cp. Pojkarna var typ 10, 11 år och bröder. Jag satt under en lång tid och undrade varför ingen av deras föräldrar sa eller gjorde något tills jag såg vilka deras föräldrar var. En lång rysk kvinna med skit stort hår och var sminkad som en hora. Pappan var också ryss (eller kanske dom var polacker, jag tycker dom pratar typ likadant) och var biffig som självaste Arnold Schwarzenegger. Han såg stolt ut och skrattade gott åt sina söner som betedde som som små as. Jo man får kalla barn för as ibland.
Dom var dåliga föräldrar MEN det fanns ett till par.
Det fanns ett par flickor som byggde en borg med kuddar och killarna siktade in sig på dom och sparkade söder borgen och kallade flickorna för cpn och sa att dom inte fick vara där. Flickorna som var i 7 års åldern sprang till sina föräldrar och berättade vad som hänt.
- Men då kanske ni kan gå och leka med något annat då.
Det var vad dom svarade sina barn. Allvarligt!
Nej, skit i att visa sina döttrar att säga ifrån och att det inte är ok att behandlas så av någon.

Det fanns en annan liten flicka där också i en tyllklänning som hon ABSOLUT inte fick klättra eller åka rutschkana i för att den inte skulle bli förstörd. Ursäkta, men varför i helvete sätter man på sin dotter en så klänning när man åker till ett ställa som barnens djungel? Bara en fråga.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Bloggdesign: Ninas Foto & Form.